Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Δείτε πόσο πωλείται το παλάτι του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ

Κατά 5,5 εκατομμύρια ευρώ πιο προσιτό έγινε το παλάτι των Έλβις και Πρισίλα Πρίσλεϊ, αφού είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση έναντι 800.000 ευρώ. Το πολυτελέστατο σπίτι που βρίσκεται στην Καλιφόρνια και στο οποίο έζησε το ζευγάρι αμέσως μετά το γάμο του το 1967, μπορεί να θαυμάσει κανείς από κοντά, αφού διοργανώνονται επισκέψεις μέσα σε αυτό, με τους ξεναγούς μάλιστα να είναι μεταμφιεσμένοι ως Έλβις και Πρισίλα.

Το σπίτι περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, τεράστιο σαλόνι, πισίνα, γήπεδο τένις, κήπους και φυσικά… μια τεράστια σκηνή στην οποία ο Έλβις έκανε τις πρόβες του. Είναι διακοσμημένο με πολλές φωτογραφίες του αγαπημένου ειδώλου και έχει γίνει προσπάθεια να μην αλλοιωθεί στο ελάχιστο η αισθητική του Έλβις όσον αφορά στη διακόσμηση.

Το ευχάριστο είναι πως ακόμα κι αν δεν διαθέτετε 800.000 ευρώ για να το κάνετε δικό σας, μπορείτε τουλάχιστον να το απολαύσετε μέσω του tour που θα σας έρθει πολύ πιο οικονομικά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για ένα πραγματικό, vintage παλάτι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων