Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Δωρεάν Σεμινάριο Social Media «Σκέψου…Φυσικά & Social»

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου του δεύτερου κύκλου σεμιναρίων «Σκέψου Φυσικά & Social» η iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί στο σεμινάριο που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ-Ακαδημίας 7).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 18:00-21:00 και απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internet και τα Social Media για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017, τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebook, πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του και καμπάνιες Facebook Ads. Επίσης τρόπους για έξυπνη προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος, χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing) και πώς να χρησιμοποιηθεί το email marketing προς όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης, online strategy, client journey, online sales funnels καθώς και brand awareness.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα σεμινάρια είναι η εγγραφή στο διαδικτυακό ιστότοπο http://socialbiz.gr/

Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την αποκλειστική χορηγία της ΔΕΠΑ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) καθώς και των εταιρειών eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Innovation Group, ContactPigeon, Susurrus και Simple Rocks. Media partner της δράσης είναι ο Ελεύθερος Τύπος.

 Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι οι εξής:

· Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.

· Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group.

· Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Eκπρόσωπος της εταιρείας Susurrus.

· Κυριάκος Τσίγκρος: Customer Success Consultant, εταιρεία ContactPigeon.

· Ιωάννα Φωτοπούλου: Συνιδρύτρια εταιρείας Simple Rocks.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων