Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Δύο σπουδαίοι κωμικοί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Από Illuminati

“Η πιο χαμένη μέρα από όλες τις ημέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε”, είχε πει κάποτε ο Nicolas Chamfort και είχε απόλυτο δίκιο.

Όλοι μας έχουμε ανάγκη από το γέλιο για αυτό και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σας δίνει την δυνατότητα στις 18, 19 και 20 Νοεμβρίου να απολαύσετε μία διαφορετική stand up κωμωδία.

Ο Ben Norris και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον κόσμο για να προσφέρουν τρεις παραστάσεις που θα μας προσφέρουν απλόχερα γέλιο.

Οι δύο αυτοί σημαντικοί αλλά και καταξιωμένοι κωμικοί αποτελούν εγγύηση πως οι βραδιές σας θα είναι διαφορετικές και πως θα σας κάνουν για λίγο να ξεχάσετε όσα τυχόν σας απασχολούν.

Είστε έτοιμοι λοιπόν για να δείτε από κοντά μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες της φετινής χρονιάς; Αν ναι, δείτε παρακάτω το που θα βρείτε και θα μπορείτε να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια σας:

Εισιτήρια προπωλούνται και Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Εκδοτήρια Ticket Services.
Ωρ. λειτουργίας Εκδοτηρίων Ticket Services: Δευ. & Τετ. 09:00 – 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 – 20:00, Σαβ. 10:00 – 14:00

Εισιτήρια προπωλούνται και στα καταστήματα Forthnet.

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 8 ευρώ (προπώληση)
10 ευρώ (ταμείο την ημέρα της παράστασης)
Μειωμένο: 8 ευρώ

Το μειωμένο εισιτήριο αφορά σε μαθητές/σπουδαστές/ φοιτητές (+ Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Εξωτερικού), ΑΜΕΑ, κατόχους κάρτας ανεργίας και πολυτέκνων (κάρτα ΑΣΠΕ), κατόχους Κάρτας Club IFA -Γαλλικού Ινστιτούτου και κάτοχους Κάρτας ΙΤΙ (ΕΚΔΙΘ), κατόχους κάρτας πολιτισμού, κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάρτας ΟΤΟΕ, κάρτας ΟΙΕΛΕ, άτομα άνω των 65 ετών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων