Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Δυσκολεύει την εκλογή της Ζ. Μακρή ο Σαμαράς στη Μαγνησία, με προσωπική του παρέμβαση

Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το blog Voliotaki, ο γνωστός δικηγόρος και πρώην Αντινομάρχης Μαγνησίας, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Astra Tv, Σάκης Κόκκινης και μάλιστα με προσωπική παρέμβαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του δημοφιλούς blog, τα τελευταία 24ωρα ήταν αρκετά εκείνα τα στελέχη του κόμματος που προσπάθησαν να πείσουν τον Σάκη Κοκκίνη να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές, χωρίς ωστόσο θετικό αποτελέσμα. Μέχρι που τα μεσάνυχτα της Κυριακής επικοινώνησε μαζί του ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, στην πρόταση του οποίου απάντησε θετικά.

Σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr στη Συγγρού, η υποψηφιότητα του Σάκη Κοκκίνη έχει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού περνάει το μήνυμα της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων, από το εκλογικό επιτελείο, ενόψει των εκλογών της 25ης του Γενάρη.

Η κάθοδος Κοκκίνη αναντίρρητα δυσκολεύει την βουλευτή της ΝΔ στο Ν. Μαγνησίας και πρώην υφυπουργό Υγείας, που μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Θανάση Νάκου και την συνταξιοδότηση του νυν Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γ. Σούρλα, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να επανεκλέγει. Με δεδομένα τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ στον εν λόγω νομό και τις επεισοδιακές βεντέτες των στελεχών της, αν τελικώς η Συντηρητική Παράταξη καταφέρει να διατηρήσει την έδρα, η κατάλειψή της πλέον μετατρέπεται σε ντέρμπι.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων