Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Έφη Αχτσιόγλου: Με βίντεο στα social media απαντά στον «πόλεμο λάσπης»

Μέσα από ένα αυστηρό βίντεο, με το οποίο προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον στον «πόλεμο λάσπης», εμφανίστηκε η Έφη Αχτσιόγλου, απαντώντας στα περί «προδοσίας» του Αλέξη Τσίπρα. Στο συγκεκριμένο βίντεο, η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον συνυποψήφιό της Στέφανο Κασσελάκη να πάρει ανοιχτά θέση για το καλό του κόμματος και για την ενότητα και τη δημοκρατία στο εσωτερικό του. Αναλυτικά, όσα εμφανίζεται να λέει:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο. Όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική σκηνή, καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άνδρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε σε θέση ευθύνης. Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά: να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως, σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω, διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου, διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτή της ανάδειξης του νέου Προέδρου ή της νέας Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου».

Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και socialmedia-κά κέντρα άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου, ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα: αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, υβριστικά επίθετα, ακόμα και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευε μέχρι την τελευταία μέρα, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμποιήσω όλα τα τα Μέσα που μου δίνει ο Νόμος απέναντι τους. Όχι για ‘μένα, αλλά για την ποιότητα της Δημοκρατίας και για τη Δημοκρατία στην παράταξή μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ και από τον συνυποψήφιό μου, Στέφανο Κασσελάκη που έχει υποστεί κι αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή, δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο: να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Μόλις με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε. Να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων