Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Εγκρίθηκε από το ΕΕΘ η προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης για το στολισμό της πόλης

Την πρόταση του Δήμου Θεσσαλονίκης για ενίσχυση του προγράμματος χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης με 29.000 ευρώ, ενέκρινε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΕΘ) σε διαδικτυακή συνεδρίασή του, στην οποία άναψε επίσης το «πράσινο φως» για τη διενέργεια διαφημιστικής καμπάνιας, ύψους 14.000 ευρώ, με στόχο την τόνωση της παραδοσιακής αγοράς, όταν αυτή ανοίξει.

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο του φορέα αποφάσισε ομόφωνα ότι όσα μέλη του ΕΕΘ το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν δωρεάν τεστ εντοπισμού του νέου κορονοϊού. Προτεραιότητα στα τεστ θα έχουν οι επαγγελματίες που διατηρούν σε λειτουργία τα καταστήματα τους και θα ακολουθήσουν όσοι έχουν κλείσει με κρατική εντολή ή δική τους πρωτοβουλία. Σε όλους θα χορηγηθεί και μάσκα προστασίας.

Όσον αφορά τη διαφημιστική καμπάνια για την αγορά, αυτή θα «τρέξει» στους ραδιοσταθμούς και τις ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης, παροτρύνοντας τους καταναλωτές να προτιμούν τις παραδοσιακές αγορές, το στεγασμένο και παραδοσιακό εμπόριο «και τους επαγγελματίες που με ανθρωπιά και ευαισθησία στέκονται και κατά την περίοδο της πανδημίας στο πλευρό του καταναλωτή».

Η μετάδοση των διαφημιστικών μηνυμάτων θα αρχίσει να μεταδίδεται μόλις λήξει η καραντίνα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων