Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Είχε ταυτόχρονα σχέση με 17 γυναίκες – Η αποκάλυψη που έφερε συμμαχία

Ο ορισμός της εξαπάτησης ή αλλιώς του… κέρατου απέκτησε νέα διάσταση, αφού ένας τύπος είχε σχέση ταυτόχρονα με 17 γυναίκες!

Σύμφωνα με τον Independent, νεαρός άνδρας αγνώστων στοιχείων -μόνο το μικρό του όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα- διατηρούσε ερωτικό δεσμό ταυτόχρονα με 17 γυναίκες.

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα τον περασμένο μήνα, όταν ο «θύτης» χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μετά από τροχαίο. Οι γυναίκες του απίστευτού αυτού τύπου, με κάποιες από τις οποίες είχε σχέση επί σειρά ετών, πήγαν να τον επισκεφθούν στο νοσοκομείο. Το τί ακολούθησε, καθώς άρχισαν να καταφτάνουν η μία μετά την άλλη και να ανακαλύπτουν την αλήθεια. δεν περιγράφεται. Αλλά η συνέχεια αποδείχτηκε καλύτερη.

Η Συμμαχία της Εκδίκησης

HTML tutorial

Οι οργισμένες ερωμένες, μετά την πρώτη, εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Και το έκαναν ανοίγοντας έναν διαδικτυακό δίαυλο επικοινωνίας, ένα online chat group, το οποίο ονόμασαν «Η Συμμαχία της Εκδίκησης».

Στην πορεία ανακάλυψαν πολλά. Όπως ότι ο Τσαν -γιατί η απίστευτη ιστορία συνέβη στην Κίνα- ζητούσε από τα κορίτσια του (όχι από όλα, έκανε επιλογή) κάθε μήνα και ένα χρηματικό ποσό. Σύμφωνα μάλιστα, με το BBC, ο Τσαν είχε αποκτήσει και ένα παιδί με μία από τις γυναίκες, την οποία, σκόπευε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να παντρευτεί.

Οι γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελία και η αστυνομία συνέλαβε τον Τσαν για απάτη.

Τέλος, άλλαξαν και το όνομα της ομάδας. Τώρα πια είναι οι «Άγγελοι» και όπως λένε, το μόνο που επιθυμούν μετά από την άνευ προηγουμένου προδοσία, είναι να συνεχίσουν τη ζωή τους…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων