Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Έκανε την εκκλησία στάχτη επειδή η σύζυγός του δώριζε ό,τι είχαν και δεν είχαν

Φωτιά σε εκκλησία έβαλε ένας Ρώσος στο χωριό Pargolovo, επειδή η σύζυγός του… δώριζε ό,τι χρήματα έβγαζαν σε αυτή.

Σενάριο… βγαλμένο από ταινία

Στην αρχή, πολλοί πίστευαν ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα βραχυκυκλώματος, ενώ άλλοι το είδαν ως σημάδι από τον θεό ώστε να χτιστεί μια μεγαλύτερη και πιο όμορφη εκκλησία.

Ωστόσο, οι Αρχές δεν άργησαν να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

HTML tutorial

@media (orientation: landscape) {
.viqeo-vertical.viqeo-embed–971f8fa08b7fc116f3b1 {
padding-bottom: 75%;
}
}
@media (orientation: portrait) {
.viqeo-vertical.viqeo-embed–971f8fa08b7fc116f3b1 {
padding-bottom: 125%;
}
}

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρωσική ιστοσελίδα, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών φέρεται να τσακώθηκε με τη σύζυγό του, η οποία έδινε όλα τα χρήματά τους στην εκκλησία.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής, έβαλε ένα μπιτόνι βενζίνης στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, πήγε στην εκκλησία και πέταξε την βενζίνη στους τοίχους. Αφού βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρχε κανείς μέσα, έβαλε φωτιά.

«Δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, έχουν τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του δουλεύει στην εκκλησία. Ό,τι κέρδιζε, το έφερνε στο ναό. Εξαιτίας αυτού, είχαν μια σύγκρουση. Κατάλαβε ότι ή θα έκανε κάτι κακό στη γυναίκα του ή θα έκαιγε τον ναό» αναφέρει η παραπάνω ιστοσελίδα.

Ο άνδρας επέλεξε το δεύτερο, και δεν αρνήθηκε ποτέ την ενοχή του μπροστά στην αστυνομία. Ζήτησε μάλιστα να κρατηθεί για το έγκλημά του, αλλά ο δικαστής αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι του μέχρι να εκδοθεί η ποινή για την υπόθεσή του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων