Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Έκοψαν το ρεύμα σε χιλιάδες ανθρώπους γιατί δεν τους κερνούσαν ποτά!

Στο σκοτάδι βυθίστηκε μισή επαρχία της Κίνας όταν τοπικοί αξιωματούχοι της υπηρεσίας ηλεκτρισμού διέταξαν, σε κατάσταση μέθης, τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε αντίποινα επειδή οι σερβιτόροι ενός μπαρ για καραόκε αρνήθηκαν να τους κεράσουν κι άλλα ποτά, αναφέρουν σήμερα τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Τη βραδιά της 2ας Νοεμβρίου, οι έξι αξιωματούχοι τα έπιναν σε μπαρ για καραόκε μέχρι που κάποια στιγμή άρχισαν να βανδαλίζουν τον χώρο επειδή οι σερβιτόροι στο κατάστημα αρνήθηκαν να τους κεράσουν κι άλλα ποτά, γράφει η εφημερίδα Fazhi Wanbao.

Θα σας κόψουμε το ρεύμα και θα σας δείξουμε πόσο ισχυρός είναι ‘ο τίγρης του ηλεκτρισμού’ “, είπε ένας από αυτούς, σύμφωνα με τις μαρτυρίες θαμώνων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της επαρχίας Κισιάν στην περιφέρεια Χενάν.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, διακόπηκε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή για περίπου έξι ώρες επηρεάζοντας έτσι 3.000 με 5.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Η εταιρεία Hebi City Electricity Supply απέλυσε τον επικεφαλής του τοπικού σταθμού ηλεκτροδότησης και είτε επέβαλε πρόστιμο, είτε έθεσε σε διαθεσιμότητα τους υπόλοιπους αξιωματούχους που ενεπλάκησαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων