Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Έκρηξη στα Γραφεία της Eurobank: Η αντιτρομοκρατική αναζητά του υπόπτους

Δύο άτομα που διαφεύγουν με μοτοσυκλέτα από το σημείο της έκρηξης στα Γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας στην Οδό Πανεπιστημίου.

Η αστυνομία αναλύει τις καταγραφές από όλες τις κάμερες της περιοχής για να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για τους δράστες, οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι οι ίδιοι που είχαν τοποθετήσει πριν από περίπου έξι μήνες εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Σταδίου χωρίς να εκραγεί.

Από την χθεσινοβραδινή ιδιαίτερα ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο της Τράπεζας και στα γύρω κτίρια, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε καθώς υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη ήταν μέσα σε τσάντα που ήταν τοποθετημένη έξω από το κτίριο της τράπεζας.

Η αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες ενώ λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί άνοιξε και η οδός Πανεπιστημίου, που παρέμενε κλειστή εξαιτίας της έκρηξης βόμβας που σημειώθηκε στις 22:38 χθες το βράδυ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων