Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Emily Ratajkowski εναντίον γνωστού περιοδικού-To Photoshop που την εξόργισε

Το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski εξέφρασε την δυσαρέσκειά του μέσω Instagram εναντίον γαλλικού περιοδικού που χρησιμοποίησε φώτοσοπ για να μικρύνει αισθητά τα χείλη και το στήθος της στο εξώφυλλό του.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο περιοδικό Madame Figaro και μοιράστηκε με τους followers της το πρωτότυπο και την τροποποιημένη εικόνα.

«Όλοι είναι μοναδικά όμορφοι με τον δικό τους τρόπο», έγραψε. «Όλοι έχουμε ανασφάλειες για τα πράγματα που μας κάνουν διαφορετικούς από τα τυπικά πρότυπα της ομορφιάς. Εγώ, όπως και πολλοί από εμάς, προσπαθούμε καθημερινά να προχωράμε πέρα από αυτές τις ανασφάλειες».

Η Ratajkowski συνέχισε να λέει πόσο απογοητευμένη ήταν με το περιοδικό και τη βιομηχανία της μόδας εν γένει, που υποβαθμίζουν τα πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους ξεχωριστούς.   «Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένη που βλέπω τα χείλη και τα στήθη μου να αλλάζουν στο photoshop για το εξώφυλλο» εξήγησε. «Ελπίζω ότι η βιομηχανία της μόδας θα μάθει τελικά να σταματήσει να προσπαθεί να καταπνίξει τα πράγματα που μας κάνουν μοναδικούς και να αρχίσουμε να γιορτάζουμε την ατομικότητα».   Το μοντέλο δεν είναι η πρώτη διασημότητα που στρέφεται εναντίον της πρακτικής. Η Zendaya και η Kerry Washington έχουν αμφισβητήσει και επιτεθεί σε περιοδικά που έκαναν το δέρμα τους πιο ανοιχτόχρωμο ενώ η Kate Winslet επιτέθηκε στο GQ για αδικαιολόγητα αδυνάτισμα στα πόδια της.

imageimage (1)

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων