Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Ενίσχυση για την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»: Αναλαμβάνει ρόλο ο επικοινωνιολόγος Ε. Βαρδουλάκης

Ενισχύεται η επικοινωνιακή ομάδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» καθώς σε αυτήν θα συμμετάσχει και ο επικοινωνιολόγος Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Ο Ευτύχης Βαρδουλάκης, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο στην επικοινωνιακή στρατηγική της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», είναι σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας, στρατηγικής και πολιτικών ερευνών και εκ των ιδρυτών της εταιρίας Stratego.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακά στην Πολιτική Επικοινωνία στο City University του Λονδίνου.
Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκλογικών εκστρατειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε πολλές εκστρατείες επικοινωνίας φορέων και οργανισμών. Άρθρα, συνεντεύξεις και αναλύσεις του έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, ενώ έχει συμμετάσχει, ως ειδικός πολιτικός αναλυτής, σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία. Το «ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ: Πώς να προετοιμαστείτε σωστά για μια εκλογική αναμέτρηση» (εκδ. Ελληνικά Γράμματα) και το «Διλήμματα μιας πενταετίας – Τα στρατηγικά πολιτικά ορόσημα της περιόδου 2014-2019» (εκδόσεις Πεδίο).

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων