Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Έντονη κόντρα: O Φλαμπουράρης απείλησε τη ΝΔ με προσφυγή στη δικαιοσύνη

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα εχθές στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, κατά τη διάρκεια συζήτησης τους προϋπολογισμού, όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Μάριος Σαλμάς επιτέθηκε στον Αλέκο Φλαμπουράρη λέγοντας ότι είναι αυτοδικαίως έκπτωτος του βουλευτικού αξιώματος, εφόσον υπήρξε μέτοχος σε εταιρεία και ταυτοχρόνως βουλευτής. Σε αυτό ο κ. Φλαμπουράρης απάντησε με την καθαρή απειλή ότι αν «συνεχίσει o λασποπόλεμος» εις βάρος του, θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

«Θα παρακαλούσα να αναφερθείτε και να αναζητήσετε περισσότερο τα επίσημα στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή πόθεν έσχες και για πρώτη και για δεύτερη φορά», ζήτησε από τον κ. Σαλμά ο κ. Φλαμπουράρης, παίρνοντας τον λόγο και μίλησε για «λασποπόλεμο» εναντίον του.

«Μην συνεχίζετε τον λασποπόλεμο, ο οποίος έχει ξεκινήσει πριν από τις εκλογές από τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα, τα οποία συνεχίσατε κάποιοι από σας και είχαν σαν αποτέλεσμα τον εμπρησμό και την παραλίγο -δυστυχώς για μας- δύσκολη κατάσταση στο σπίτι μου. Παρακαλώ να μην συνεχίσετε αυτή την τακτική, διότι θα με αναγκάσετε να προχωρήσω σε πράξεις και σε πρωτοβουλίες στις οποίες δεν έχω προχωρήσει μέχρι τώρα. Σέβομαι τις απόψεις όλων, αλλά όταν αυτές αγγίζουν τα όρια της ανεντιμότητας, παρακαλώ να μην συνεχιστούν», είπε ο υπουργός Επικρατείας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων