Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021

«Επικίνδυνες σχέσεις» για Κιμούλη – Παπούλια

Στο θέατρο Άλμα, στα μέσα Νοέμβρη, το μυθιστόρημα του Πιέρ Σοντερλό ντε Λακλό «Επικίνδυνες σχέσεις» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.

Η υπόθεση, γνωστή και από την ομώνυμη ταινία εποχής του Στίβεν Φρίαρς, το 1988, εκτυλίσσεται γύρω από τους διεστραμμένους τρόπους με τους οποίους δύο πρώην εραστές διασκεδάζουν την πλήξη τους. Συγκεκριμένα επιδίδονται στην αποπλάνηση και χειραγώγηση αθώων εραστών. Η μαρκησία Μερτέιγ (Εβελίνα Παπούλια) προκαλεί τον υποκόμη Βαλμόν (Γιώργος Κιμούλης) να αποπλανήσει μια παρθένα (Νάνσυ Μπουκλή), ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος έχει ήδη καταπιαστεί με το να κατακτήσει μια παντρεμένη κυρία (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους). Μόνο που οι συνέπειες του μακιαβελικού αυτού παιχνιδιού θα είναι πολύ σοβαρές ίσως και θανατηφόρες.

Ο επταμελής θίασος που θα δώσει ζωή στο άγριο ερωτικό παιχνίδι που εκτυλίσσεται στα χρόνια του Χίτλερ απαρτίζεται από τους Γιώργο Κιμούλη, Εβελίνα Παπούλια, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μάρα Δαρμουσλή, Σπύρος Σαραφιανός, Λάμπρος Κτεναβός, Νάνσυ Μπουκλή και guest-star η Μάρω Κοντού !

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων