Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Επίθεση Καρανίκα κατά Χρυσόγονου: «Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε…»

Πυρά κατά του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου εξαπέλυσε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Νίκος Καρανίκας κάνει  λόγο στην ανάρτηση του για χρυσό γόνο του αριβισμού που θέλει και εξουσία… «Η δύναμη τωνΜΜΕ δημιουργεί -και- τις αυταπάτες ή τους φόβους του υποκειμένου….. φοβήθηκε ότι δεν θα ξανά αναδειχθεί ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής.

Πήραν τα μυαλά του αέρα με την δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση – μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνει και κόμμα, που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά…

Στο τέλος η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά ( και αυτός εκει θα πάει) θα μαζέψει ανταγωνισμούς φυγόκεντρους και δεν θα στεριώσει …να το δείτε ότι θα ειναι συνέδριο διάσπασης. Κάθε καιροσκόπος, όπως αυτός και ένα καλάθι με ψήφους και δημαγωγίες. Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε …», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργικός σύμβουλος.

Απάντηση Χρσογόνου:

«Οι χυδαίες ύβρεις του κ. Καρανίκα αποτελούν τίτλο τιμής για μένα» απάντησε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσογόνος.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων