Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εισηγήθηκε ισόβιο αποκλεισμό Μελισσσανίδη και αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΚ

Εισήγηση «βόμβα» του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο και αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ.

Η υπόθεση κινήθηκε μετά τις καταγγελίες για αλλοίωση από πλευράς «Ένωσης» στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και η εισήγηση αφορά στην αφαίρεση δέκα βαθμών από την ΑΕΚ και ποινή ισόβιου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες με την αφαίρεση βαθμών να φτάνει προφανώς συνδυαστικά στο -10, καθώς η ανώτερη ποινή είναι το -6, αλλά το σημαντικότερο είναι η εισήγηση για τον ισόβιο αποκλεισμό του Μελισσανίδη, του στενότατου συνεργάτη του ειδικά σε θέματα ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου αλλά και του μέλους της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το ΦΩΣ των Σπορ, όλοι θα κληθούν προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητα τους, αφού η υπόθεση αρχικά δεν πηγαίνει στο αρχείο. Μιλάμε πάντα για εισήγηση πρόταση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε πως ακόμη κι αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση, υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων