Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Έρευνα αποκαλύπτει ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός συντρόφων για άνδρες και γυναίκες

Τον ιδανικό αριθμό συντρόφων για άνδρες και γυναίκες αναζήτησε η μεγαλύτερη βρετανική ιστοσελίδα γνωριμιών για άπιστους.

Τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες,το IllicitEncouters.com, μετά την έρευνα που διενήργησε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ιδανικός αριθμός συντρόφων κατά τη διάρκεια όλης της ζωής τους είναι 10.

Ο ιστότοπος υπέβαλε το ερώτημα πόσους συντρόφους ή ερωτικούς παρτενέρ θα θέλατε να είχατε συνολικά καθ όλη τη διάρκεια της ζωής σας σε 10.000 άτομα.

Η πλειοψηφία αυτών, το 38% των γυναικών και το 37% των ανδρών δηλαδή απάντησε 8 με 12, ενώ όλοι τους συμφώνησαν ότι 10 ερωτικοί σύντροφοί είναι πραγματικά ο ιδανικός αριθμός. Η έρευνα κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι όσοι είχαν πάνω από 10 συντρόφους θεωρούνταν ιδιαίτερα έμπειροι, ενώ όσοι είχαν κάτω από 10 θεωρούνταν «άπειροι σεξουαλικά».

Διαπίστωσαν, επίσης, ότι οι άνδρες ήταν πιο επιφυλακτικοί με τις γυναίκες που είχαν πάνω από 10 συντρόφους στη ζωή τους.

Στους συμμετέχοντες στην έρευνα, τέθηκε επίσης το ερώτημα αν θα ήθελαν να γνωρίζουν πόσους ερωτικούς παρτενέρ είχε ο σύντροφός τους στο παρελθόν. Το 35% των γυναικών είπε ότι θα ήθελαν να γνωρίζει ακριβώς το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου τους, όπως αντίστοιχα θα ήθελε να μάθει το 30% των ανδρών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων