Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Έρευνα της ΕΕΤΤ για τα συστήματα υποστήριξης παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου

Έρευνα μέσω ερωτηματολογίου για την καταγραφή των αναγκών της ελληνικής αγοράς σε ασύρματα συστήματα υποστήριξης παραγωγής ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου και με σκοπό τη λήψη ρυθμιστικών πρωτοβουλιών για την εύρυθμη ανάπτυξή της διεξάγει έως τις 20 Οκτωβρίου η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε όλους τους χρήστες ασύρματων εφαρμογών υποστηρικτικών στην παραγωγή ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου, οπτικοακουστικού περιεχομένου μη προοριζόμενου αποκλειστικά για διανομή μέσω ευρυεκπομπής ή στην παραγωγή ειδικών εκδηλώσεων με την παρουσία κοινού (Programme Making and Special Events–PMSE), καθώς και τους κατασκευαστές ή διανομείς του σχετικού ραδιοεξοπλισμού (ασύρματα μικρόφωνα/ κάμερες, ασύρματη ενδοσυνεννόηση κ.λπ.).

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στο http://www.eett.gr. Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επωνύμως, στην ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονική μορφή και με την ένδειξη «Ερωτηματολόγιο για τη χρήση PMSE στην Ελλάδα» έως τις 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ., στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: pmse@eett.gr.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν δεν δεσμεύουν την ΕΕΤΤ ως προς το περιεχόμενο των ρυθμίσεων που ενδέχεται να επακολουθήσουν. Οι απαντήσεις είναι εμπιστευτικές και δε θα δημοσιευτούν αυτούσιες και επωνύμως. Ωστόσο, η ΕΕΤΤ δύναται να δημοσιεύσει στατιστικά στοιχεία που θα προκύψουν από την επεξεργασία των απαντήσεων.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων