Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Έτοιμοι να «σηκώσουν χειρόφρενα» οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκληθεί για ακόμη μια φορά στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, οι οποίοι μέσω του προέδρου του συνδικάτου κ.Δημήτρη Τσερμενίδη εκφράζουν την δυσφορεία τους για την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ειδικότερα η σημερινή ημέρα αναμένεται να αποτελέσει μείζονος σημασία καθώς ανάλογα με την έκβαση και την πορεία της ενημέρωσης από το Υπουργείο Οικονομικών θα δρομολογηθούν ή όχι και νέες κινητιποιήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ δεν έχουν πληρωθεί τους μισθούς Μαΐου και Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν τους καταβληθούν οι μισθοί είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εν μέσω καλοκαιριού.

Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει ανάχωμα στο μεγάλο κύμα τουρισμού που ήδη έχει αυξηθεί για την περιοχή της Θεσσαλονίκης τους τελευταίους μήνεςμ και επιπροσθέτως θα δυσκολέψει για ακόμη μια φορά το σύνολο των πολιτών της πόλης, καθώς ενδεχομένες κινητοποιήσεις εν μέσω θερινής περιόδου θα προκαλέσουν αξιοσημείωτα προβλήματα πρόσβασης στην εργασία των κατοίκων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων