Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Φασίστες …και Φασίστες…

Άρθρο από φίλο Αναγνώστη

Ο ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζει και παρεμποδίζει αστυνομικούς…..και σύμφωνα με τους <προοδευτικούς δημοκράτες> το κάνει για να προστατεύσει τον λαό (οι κουκουλοφόροι…λαός?). Η Χρυσή Αυγή βρίζει και απειλεί αξιωματικούς της αστυνομίας….και σύμφωνα με τους <προοδευτικούς δημοκράτες> είναι φασίστες. Ούτε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε τα μέλη της Χρυσής Αυγής ,συλλαμβάνονται.

Η Χρυσή Αυγή κραυγάζει ρατσιστικά συνθήματα….και κατόπιν οργισμένων διαβημάτων του ΣΥΡΙΖΑ, ορθώς διώκεται….

Ο ΣΥΡΙΖΑ κραυγάζει ρατσιστικά και φαλλοκρατικά συνθήματα…..αλλά και πάλι συμφωνία με τους εμείς είμαστε που δεν καταλαβαίνουμε το προχωρημένο τους πνευματισμό…
Και αναρωτιέμαι….για πια δικαιοσύνη μιλάμε?

Και αναρωτιέμαι….ποιος είναι χειρότερος και απεχθέστερος φασίστας?..η Χρυσή Αυγή που δεν κρύβεται ή ο ΣΥΡΙΖΑ που καμουφλάρεται πίσω από το προσωπείο του?

Και αναρωτιέμαι…ποιος είναι χειρότερός και απεχθέστερο φασίστας…..αυτός που ανεγκέφαλα χειροδικεί ή αυτός που ανεξέλεγκτα δημαγωγεί και παραπλανά έναν εξαθλιωμένο λαό?

Αλήθεια πόσα φασιστικά κόμματα έχει η παρούσα Βουλή?

Για να διακηρύττεις τα δημοκρατικά ιδεώδη, θα πρέπει πρώτος εσύ να είσαι διαθέσιμος να κριθείς από την δικαιοσύνη της Δημοκρατίας…..

Ο φασισμός καταπολεμάται με την δύναμη της Δικαιοσύνης ενός αληθινού Δημοκρατικού πολιτεύματος…και όχι με δημαγωγικές κραυγές…..καμουφλαρισμένων φασιστών (ανεξαρτήτως της πλευράς που καταλαμβάνουν στα έδρανα της Βουλής…)

ΥΓ: Επί του πιεστηρίου. Το ΠΑΣΟΚ μιλάει για την αντισυνταγματικότητα της κοινοβουλευτικης υπόστασης της Χρυσής Αυγής……σε ποια Δημοκρατία άραγε αποκλείονται ιδέες?….αν θυμάμαι καλά στις δεξιές πριν την χούντα του 1967.

Δηλαδή η μη άρση ασυλίας βουλευτών για ποινικά αδικήματακλπ, δεν αποτελούν πράξεις ή παραλείψεις που αντιτίθενται στο Συνταγμα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων