Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Forthnet: Τον Δεκέμβριο οι αλλαγές στην ηγεσία της εταιρείας

Τη σύγκληση έκτακτης Γενικής συνέλευσης με κύριο θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισε η Forthnet.

Η έκτακτη γενική συνέλευση είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις των γραφείων της εταιρείας στην Κάντζα Παλλήνης. Σημειωτέον, ότι μέχρι σήμερα οι γενικές συνελεύσεις της εταιρείας πραγματοποιούνταν στο Ηράκλειο της Κρήτης, επί σειρά ετών έδρα της Forthnet, και συγκεκριμένα στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης.

Η είσοδος της United Telecoms (BC Partners) ως στρατηγικού επενδυτή στη Forthnet και η απόκτηση του μετοχικού ελέγχου της εταιρείας (https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/business-stories/ston-apolito-elegcho-tis-bc-partners-i-forthnet/), σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στην εταιρεία, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσονται και οι επικείμενες διοικητικές αλλαγές.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας προς το Χ.Α. αναφέρεται:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής η «Εταιρεία»), καλεί, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό, τους Μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την11ηΔεκεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 13:00 στις εγκαταστάσεις των γραφείωντης Εταιρείας, στην Παλλήνη Αττικής, (προέκταση οδού Μάνης, Κάντζα).

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για όλα ή για ορισμένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 17ηΔεκεμβρίου2020, ημέρα Πέμπτηκαι ώρα 13:00 στις εγκαταστάσεις των γραφείων της Εταιρείας, στην Παλλήνη Αττικής, (προέκταση οδού Μάνης, Κάντζα).Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2.Εκλογή νέων μελών Επιτροπής Ελέγχου».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων