Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Φόβος και μαγκιά του Βύντρα

Το θρίλερ στην υπόθεση Λουκά Βύντρα είχε ραγδαίες εξελίξεις, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να αφήνει στα κρύα του λουτρού Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και να φεύγει για την Ισπανία και την Λεβάντε.

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Λουκάς (παρεμπιπτόντως το ότι ο Βύντρα έγινε το πιο hot μεταγραφικό όνομα δείχνει και την ποδοσφαιρική φτώχια μας) τα έκανε όλα: Έφυγε από τον Παναθηναϊκό με αποζημίωση ενός εκ. ευρώ, συμφώνησε να πάει στον Ολυμπιακό και το πήρε πίσω για να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Ο Βύντρα απελευθέρωσε πολλούς με την κίνησή του, την οποία έκανε από φόβο και από ηθική.

Ο Αλαφούζος είχε φανεί δακτυλοδεικτούμενος ότι χάρισε έναν διεθνή παίκτη στον Ολυμπιακό και τον πλήρωνε κιόλας.

Ο Μαρινάκης είχε δεχτεί διαδικτυακά πυρά από την πλειονότητα των οπαδών του Ολυμπιακού ότι παίρνει παίκτη που έδιωξαν οι απέναντι.

Κι ο Βύντρα θα βρισκόταν κάπου ανάμεσα, με τον κίνδυνο να τον βρίζει όλη η Ελλάδα!

Ο οικογενειάρχης ποδοσφαιριστής τα ζύγισε και πήρε την απόφαση να βρει την ησυχία του στην Ισπανία και να αποφύγει το ρίσκο να περάσει χειρότερες στιγμές από αυτές που ήδη εδώ και χρόνια έζησε στον ΠΑΟ. Να συνεχίσει να είναι το «κόκκινο πανί» της εξέδρας δεν θα το άντεχε, πολύ περισσότερο όταν τώρα οι Ολυμπιακοί θα τον αποδοκίμαζαν από κοντά και οι Παναθηναίκοί θα τον έκραζαν και ως ανήθικο, όχι μόνο ως…άμπαλο!

Κι έτσι θα ζήσουν όλοι καλά και ο Βύντρα καλύτερα, με τα λεφτά στην τσέπη και τους αιώνιους να βρουν κάτι άλλο να τσακώνονται…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων