Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Φουλ επίθεση και από τον 50 Cent στον Μπάιντεν – «Οι φόροι Μπάιντεν θα με καταστρέψουν!»

Εχασε το μυαλό του ο διάσημος ράπερ 50 Cent με το φορολογικό νομοσχέδιο που έχουν στα σκαριά ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν και η υποψήφια αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, αν βγουν νικητές στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου και…. ξεσπαθώνει στο Twitter, υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ.

Tι στον δ….! Ψηφίστε τον Τραμπ» έγραψε ο γνωστός ράπερ, κατά κόσμον Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ο 3ος. «Γαμ… τη Νέα Υόρκη, Ετσι κι αλλιώς οι Νικς δεν κερδίζουν ποτέ», έγραψε επίσης.

«Δεν με νοιάζει αν στον Τραμπ δεν αρέσουν οι μαύροι – Βγάλτε από το μυαλό σας το 62%», έγραψε αναφερόμενος στον φόρο 62% που θα ισχύσει στη Νέα Υόρκη έτσι και βγει ο Μπάιντεν.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει το zerohedge.com, ο ράπερ που ζει στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να… επανεξετάσει τη γνώμη του για τον Τραμπ, καθώς ο πρόεδρος έλαβε το Μετάλλιο Τιμής του Νήσου Έλις , για το οποίο είχε ξεσπάσει μεγάλη συζήτηση, ενώ ο τότε γερουσιαστής Τζο Μπάιντεν ανησυχούσε το 1977 ότι τα παιδιά του θα μεγάλωναν σε μια «φυλετική ζούγκλα», αν διαχωρίζονταν τα σχολεία, πριν γράψει το νομοσχέδιο του 1994, με βάση το οποίο φυλακίστηκε αριθμός ρεκόρ μαύρων για μικροεγκλήματα.

Οπως σχολιάζει το δημοσίευμα, αν κερδίσει ο Μπάιντεν, ίσως ο 50 Cent χρειαστεί να αγοράσει… ακόμα μερικές Λαμποργκίνι για να έχει ασφαλώς επενδεδυμένα τα λεφτά του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων