Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Γεωργία Μπίκα: Εξίσου οδυνηρός ο βιασμός της αμφισβήτησης – Τι αναφέρει σε ανάρτηση στο Instagram

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την καταγγελία της για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη έκανε η Γεωργία Μπίκα. Συγκεκριμένα, η 24χρονη δημοσίευσε «story» στην πλατφόρμα, στο οποίο αναφέρει πως «ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός».

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα είχε μιλήσει ο τεχνικός της σύμβουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι υπήρχε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της.

Αναλυτικά το κείμενο που δημοσίευσε η Γεωργία Μπίκα:

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά.
< Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».

HTML tutorial

Γαλεντέρης: «Εντελώς λάθος» το συμπέρασμα περί ελάχιστης ποσότητας αλκοόλ

Ο κ. Γαλεντέρης εξηγεί στην τοπική ιστοσελίδα ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, αναμένεται να ενσωματώσει το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση που θα συνταχθεί και θα παραδοθεί στην ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

«Η ανακρίτρια μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς προσπαθούμε με τις παρατηρήσεις μας να βοηθήσουμε για να έχει καλύτερη εικόνα και κρίση», δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων