Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Γερμανός πιλότος σχημάτισε μία σύριγγα στον ουρανό για την έναρξη των εμβολιασμών στην ΕΕ

Ο Γερμανός πιλότος, Σάμι Κράμερ, σχημάτισε μία τεράστια σύριγγα στον ουρανό, σε μια πτήση 200 χιλιομέτρων προκειμένου να υπενθυμίσει στον κόσμο την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Ο 20χρονος πιλότος χαρτογράφησε τη διαδρομή των 200 χιλιομέτρων, που θα χρειαζόταν να διανύσει για να πετύχει τον σκοπό του. Η διαδρομή σε σχήμα σύριγγας εμφανίστηκε στον ιστότοπο flightradar24.

«Υπάρχουν ακόμα σχετικά πολλοί άνθρωποι που αντιτίθενται στον εμβολιασμό και η δράση μου μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για αυτούς να σκεφτούν καλύτερα το θέμα», δήλωσε ο Κράμερ στο Reuters TV την Κυριακή, προσθέτοντας ότι η πτήση του δεν πρέπει να εκληφθεί ως κάλεσμα για εμβολιασμό.«Ίσως να είναι μία ένδειξη χαράς επειδή η αεροπορική βιομηχανία έχει πληγεί αρκετά από την πανδημία», συνέχισε.

Η Γερμανία ξεκίνησε επίσημα την εκστρατεία εμβολιασμού COVID-19, όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχεδιάζει να διανείμει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στις τοπικές υγειονομικές αρχές έως το τέλος του τρέχοντος έτους και περίπου 700.000 την εβδομάδα από τον Ιανουάριο του νέου έτους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων