Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Γνωστή εταιρεία πορνό λανσάρει την… σεξι παρωδία του “Game of Thrones” (ΒΙΝΤΕΟ)

Με παρωδία “απαντά” η παραγωγή της Brazzers στη φρενίτιδα του Game of Thrones και όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, είναι… έτοιμη για μεγάλα πράγματα!

Και δράκους περιλαμβάνει και σπαθιά και την Καλίσι και κάστρα και βασιλιάδες και τα πάντα! Μόνο που πρόκειται για ταινία πορνό, η οποία ονομάζεται «Storm of Kings»!

Στο πρώτο επεισόδιο του «Storm of Kings», ο Τζον Ντο, δηλαδή ο αντίστοιχος Τζον Σνόου, αποκεφαλίζει ένα μέλος της Φρουράς του Βασιλιά. Στη συνέχεια ένας χαρακτήρας που θυμίζει… τρομακτικά τον Τζόφρεϊ αναγκάζει την κοπέλα που θυμίζει τη Σάνσα να τον κοιτάζει να κάνει σέξ με μια από τις υπηρέτριές του, πριν σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια του μπροστά στα μάτια της, όπως ακριβώς και στη σειρά!

Το «Storm of Kings» έρχεται να ισοπεδώσει τις υπόλοιπες ταινίες πορνό, τα «Game of Bones» του 2013, το «This Ain’t No Game of Thrones XXX» του 2014 και το «Gay of Thrones» του 2014 επίσης, αφού διαθέτει υψηλά στάνταρτ παραγωγής, γυρίσματα στην Αγγλία σε πραγματικά κάστρα και επίσης δεν φοβάται να δώσει και απάντηση στο ποιος θα κατακτήσει τελικά το θρόνο – χαρίζοντάς τον στον Τζον Ντο και την ηθοποιό που παίζεται την Ντενέρις.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά βίντεο, φυσικά… χωρίς επίμαχες στιγμές:

  

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων