Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Η βραδιά των Όσκαρ πλησιάζει και ο «υπόγειος» τζόγος στις ΗΠΑ κορυφώνεται!

Τα στοιχήματα για τα Όσκαρ έχουν ξεκινήσει καιρό πριν τη μεγάλη βραδιά στο Χόλιγουντ, την 90η τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Dolby Theatre, στο Λος Άντζελες.

Αλλά σε αντίθεση με τα αθλητικά γεγονότα, για τα οποία είναι νόμιμα τα στοιχήματα στη Νεβάδα, στο Λας Βέγκας και σε κάποιες άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, η τοποθέτηση στοιχημάτων για τη μεγαλύτερη νύχτα του Χόλιγουντ συνιστά παραβίαση του νόμου.

“Δεν επιτρέπονται στοιχήματα σε κάτι που είναι προαποφασισμένο” αναφέρει στο Variety ο ειδικός στα στοιχήματα Benjamin Eckstein, κάτοικος του Λας Βέγκας, ο οποίος έχει αφιερώσει περισσότερα από 30 χρόνια ως αναλυτής στοιχημάτων και δημιουργός της στήλης America?s Line που δημοσιεύεται σε περισσότερες από 120 εφημερίδες στην Αμερική.

“Υπάρχει πιθανότητα κάτι να διαρρεύσει. Δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά γι ‘αυτό η Επιτροπή Ελέγχου Τυχερών Παιχνιδιών της Νεβάδα (Nevada Gaming Control Board) είναι πολύ προσεκτική” τονίζει.

Ο Eckstein, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από την κινηματογραφική βιομηχανία, συνήθως αφιερώνει το χρόνο του σε αθλητές. Αλλά εδώ και μία δεκαετία μελετά και προγνωστικά και αποδόσεις των στοιχημάτων που σχετίζονται με τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Το πρώτο του βήμα είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων πληροφοριών για τους υποψηφίους των Όσκαρ.

“Αυτό που κάνουμε είναι να βλέπουμε τι συμβαίνει στις Χρυσές Σφαίρες, τι συμβαίνει στα βραβεία του Σωματείου Αμερικανών Σκηνοθετών (DGA) και στις υπόλοιπες τελετές απονομής βραβείων που προηγούνται των Όσκαρ” ανέφερε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων