Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Η ερωτική συνεύρεση περνά στην εποχή του VR – Τι είναι η πλατφόρμα της CamSoda

Δεδομένης της αλματώδους ανάπτυξης που γνώρισε τελευταία η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας, αλλά και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές γενικότερα, ήταν απλά θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να σκεφτεί ότι η πικάντικη σκηνή της ταινίας ”Demolition Man” θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Ναι, καλά καταλάβατε. Σύντομα θα μπορεί κανείς να κάνει σεξ μέσω του Διαδικτύου, αξιοποιώντας την κατάλληλη τεχνολογία VR, σε συνδυασμό βέβαια με τα απαραίτητα… «έξυπνα» βοηθήματα, που θα τοποθετούνται με κατάλληλο τρόπο στα απόκρυφα σημεία των hi-tech εραστών!

Η εταιρεία CamSoda, όπως αναφέρει το pcmag.com, αναπτύσσει ήδη μια πλήρη εμπορική πλατφόρμα για εικονικό online σεξ. Χρησιμοποιεί μάλιστα τον όρο “teledildonics” στην περιγραφή του συστήματός της, το οποίο θα αξιοποιεί ειδικούς αισθητήρες και μηχανισμούς, ικανούς να αναπαραστήσουν με ακρίβεια την ένταση της ερωτικής πράξης.

«Θέλουμε οι χρήστες να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, που θα ερεθίζει συνεχώς τη φαντασία τους», δήλωσε ο πρόεδρος της CamSoda, Daron Lundeen.

Σε ένα κόσμο που η ανθρώπινη δραστηριότητα συνδέεται όλο και περισσότερο με την τεχνολογία, υποθέτουμε ότι όλα έχουν θέση και μπορούν να συμβούν. Ελπίζουμε μόνο ότι η CamSoda θα κρατήσει ένα επίπεδο και δεν θα επιτρέψει η πλατφόρμα της να κατακλυστεί από… Pokémon.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων