Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Μαντόνα ανακοίνωσε πως φέτος θα χτίσει 4 ακόμη σχολεία για παιδιά στην Αφρική

Η Mαντόνα ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη νέα χρονιά και για ακόμη μια φορά δείχνει πόσο σημαντικό θεωρεί το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Βασίλισσα της ποπ δήλωσε πως φέτος ξεκινά την κατασκευή τεσσάρων νέων σχολείων στο Μαλάουι ενώ ζητά από τους φανς της να γίνουν οι ίδιοι η «αλλαγή που θέλουν να δουν στον κόσμο».

Η 59χρονη τραγουδίστρια έκανε την ανακοίνωση στο Instagram όπου αποκάλυψε τα σχέδιά της για να προσφέρει εκπαίδευση σε χιλιάδες ακόμη παιδιά μέσω της οργάνωσης Raising Malawi. Με τα τέσσερα αυτά εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο αριθμός των σχολείων που έχει ιδρύσει η Μαντόνα φτάνει συνολικά τα 14.

madonna

«Ας ξεκινήσουμε το 2018 σωστά!! Σας προκαλώ να σηκωθείτε, να έρθετε μαζί και να γίνετε η ΑΛΛΑΓΗ που θέλετε να δείτε στον κόσμο!. Φέτος θα ξεκινήσουμε κατασκευάζοντας 4 ολοκαίνουργια σχολεία στο Kasungu District του #Malawi με το @RaisingMalawi και την @buildOn !! Αυτό σημαίνει συνολικά 14 σχολεία που θα βοηθήσουν χιλιάδες παιδιά να λάβουν την εκπαίδευση που αξίζουν», αναφέρει η τραγουδίστρια στο Instagram.

Η Μαντόνα έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά από την αφρικανική χώρα και έχει προσφέρει πολλά στους κατοίκους της με το σύστημα υγείας και εκπαίδευσης που χρηματοδοτεί.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων