Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Η ωραία…Εύη του Τατούλη υποψήφια με τη ΝΔ για να πολεμήσει την οικογενειοκρατία

Την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στην Αρκαδία, στις επικείμενες εθνικές εκλογές επιβεβαίωσε η Εύη Τατούλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

«Δεν θα κρύψω ότι είμαι κόρη του Πέτρου Τατούλη και είμαι υπερήφανη που είμαι πολιτικό του παιδί», είπε.

Τριάντα τριών ετών, μητέρα τριών παιδιών, απόφοιτος της Νομικής, συγγραφέας δύο βιβλίων και επιμελήτρια, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και σύμβουλος στρατηγικής πολιτικής επικοινωνίας, η Εύη Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, διεκδικεί την έδρα του πατέρα της στην Αρκαδία.

«Ξέρετε πολύ καλά ότι και στην Αρκαδία και στην πολιτική είμαι παρούσα πολλά χρόνια. Είναι μια κρίσιμη συγκυρία, μια κρίσιμη εποχή. Θα είμαι παρούσα. Ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές σήμερα, πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Οι αγορές διεκδικούν τη δική τους διαπραγμάτευση, πρέπει και εμείς να διεκδικήσουμε τη δική μας».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν, κατά τη γνώμη της, η κυβέρνηση κάνει σοβαρή διαπραγμάτευση. «Ασφαλώς και κάνει», ήταν η απάντηση της κ. Τατούλη. Όταν ερωτήθηκε αν και η ίδια αποτελεί «προϊόν» της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα, η κ. Τατούλη επεσήμανε ότι σαφώς είναι κόρη του πατέρα της, αλλά παράλληλα είναι και πολιτικό του παιδί. «Οι πολίτες δεν ψηφίζουν πια ονόματα, ας μην μιλάμε για αυτούς απαξιωτικά. Μπορούν να αξιολογήσουν τους υποψηφίους».

«Η πρόταση να υπηρετήσω την παράταξη δεν θα μπορούσε να με αφήσει ανεπηρέαστη. Αν η εποχή δεν ήταν δύσκολη, δεν θα υπήρχε ανάγκη. Αλλά πρέπει να επανενεργοποιήσουμε το αρκαδικό λόμπι. Δεν έχουμε αξιοποιήσει το αρκαδικό ιδεώδες, που αποτελεί ένα ισχυρό brand name», είπε, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της στις εκλογές.

Στη συνέχεια, και όταν ερωτήθηκε για το αν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους ο πατέρας της κ. Τατούλης είχε φύγει δύο φορές από τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε λακωνικά ότι «η Ιστορία το έχει αποδείξει αυτό».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων