Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Ηλεκτρονική Αθηνών: “Στο δρόμο 450 εργαζόμενοι”

Στην Ηλεκτρονική Αθηνών στο Περιστέρι έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί σήμερα δεκάδες εργαζόμενοι της εταιρίας που έκλεισε χθες, χωρίς οι ίδιοι να έχουν την παραμικρή προειδοποίηση από τη διοίκηση.

Οι 450 εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών ζητούν τις αποζημιώσεις τους, προκειμένου να στηριχθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Για το λόγο αυτό στο υποκατάστημα του Περιστερίου έχουν δημιουργήσει μια επιτροπή, η οποία θα τους εκπροσωπήσει και στην τριμερή συνάντηση που προγραμματίζεται το υπουργείο Εργασίας.

Η συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11:00 μεταξύ της διοίκησης της Ηλεκτρονικής, των εργαζομένων και του υποθργείου.

Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του για το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής αναφέρει:

«Άλλοι 450 εργαζόμενοι (αυτή τη φορά της Ηλεκτρονικής Αθηνών) είναι χωρίς δουλειά. Η αντιαναπτυξιακή πολιτική, η εχθρότητα στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τα capital controls οδηγούν καθημερινά σε νέα, μικρά και μεγάλα, λουκέτα.Τώρα ούτε συγκεντρώσεις, ούτε συναυλίες θα οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι φωνές των απολυμένων δε θα φθάσουν καν στα υπουργικά γραφεία. Ο μακάριος ύπνος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα συνεχιστεί.»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων