Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Η μετοχή του Playboy δεν θα είναι ποτέ «φούσκα»

Το μεγαλύτερο ανδρικό brand του πλανήτη ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή στο Χρηματιστήριο.

Η Playboy Enterprises είναι πολύ κοντά σε μια συμφωνία συγχώνευσης με την Mountain Crest Acquisition Corp. Συμφωνία που θα εκτοξεύσει την αξία του ιδιοκτήτη του Playboy magazine στα 425 εκατομμύρια δολάρια.

Η συγχώνευση του Playboy με την Mountain Crest θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη επιστροφή του στο stock market, 9 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τις αγορές. Ντιλ 207 εκατομμυρίων που είχε κλείσει τότε ο Χιού Χέφνερ με τη Rizvi Traverse. Το ντιλ είναι πιθανό να κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα ωστόσο δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα.

Η Mountain Crest βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους επενδυτές που πηγές θέλουν να είναι έτοιμοι να επενδύσουν περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια στο συγκεκριμένο εγχείρημα – συγχώνευση. Όπως είναι λογικό οι πηγές ζήτησαν την ανωνυμία τους καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των εταιριών γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα. Τόσο οι εκπρόσωποι του Playboy, όσο και της Mountain Crest, σε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα έχουν αρνηθεί να απαντήσουν.

Σε αυτούς τους κύκλους βέβαια, δύσκολα υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Το Reuters την προηγούμενη εβδομάδα ανέφερε ότι το Playboy ψάχνει αρκετό καιρό την μεγάλη επιστροφή στο χρηματιστήριο ενώ οι New York Post έγραψαν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δυο ομίλων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Πηγή: Playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων