Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ώρα της απολογίας για τον πρώην παίκτη ριάλιτι που παραδόθηκε με ναρκωτικά και 1.5 εκατ. ευρώ

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένειά μου. Ζητώ συγνώμη από όλους» ήταν τα λόγια του 34χρονου πρώην παίκτη ριάλιτι, στον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, μέσα από το Δαφνί όπου τον επισκέφθηκε. Σήμερα αναμένεται αν το επιτρέψουν οι γιατροί να απολογηθεί στον 9ο τακτικό ανακριτή με την κατηγορία του νόμου περί ναρκωτικών .

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι θα κληθεί να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις. Που βρήκε τόσα πολλά χρήματα και από που προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά.

Ο ίδιος αναμένεται να υποστηρίξει ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων προερχόταν από πωλήσεις ακινήτων που ανήκαν στην οικογένειά του ενώ θα υποστηρίξει αυτό που είπε προφορικά και στους αστυνομικούς ότι δεν είχε συνεργούς.

Η υπόθεσή του είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Ο 34χρονος το πρωί του Σαββάτου στις 08:40 πήγε μπροστά στο κλειστό γκαράζ του Εφετείου επί της οδού Λουκάρεως, το σταμάτησε και είπε όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο ειδικός φρουρός:

«Κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε πως ήθελε να πάει στη φυλακή. Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε πως δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του που είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση μαζί της και ότι έχει ναρκωτικά μαζί του. Σε ερώτησή μου αποκρίθηκε πως λέγεται Β.Γ και διαμένει στην οδό … στην Ηλιούπολη.»

12 ώρες μετρούσαν τα χρήματα οι αστυνομικοί
Ο ειδικός φρουρός διαπίστωσε ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν σακούλες ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Δίωξη Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ότι μέσα στις σακούλες υπήρχαν χρήματα .Για να καταλήξουν στο ποσό του 1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α χρειάστηκε να μετρούν επί 12 ώρες.

«Ως προς το κατασχεθέν μεγάλο χρηματικό ποσό σημειώνεται ότι λόγω της ιδιαιτερότητας των χαρτονομισμάτων, πολύ μεγάλος αριθμός χαρτονομισμάτων μικρής αξίας ( 5,10 ,20 ευρώ ) αλλά κυρίως λόγω της κατάστασης αυτών ( διπλωμένα ,τσαλακωμένα ,σχισμένα ή σε μορφή ρολού ) η καταμέτρησή τους ήταν εξαιρετικά δυσχερής .» είπε στην κατάθεσή του ένας από τους αστυνομικούς. Έρευνα έγινε και στο σπίτι της πρώην συζύγου του με την οποία είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά καθώς το αυτοκίνητο με το οποίο εμφανίστηκε στο Εφετείο ήταν στο όνομά της .Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της ενώ ενημέρωσε ότι έχει αποχωρήσει από το σπίτι εδώ και ένα μήνα σχεδόν.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι ο ..«εκατομμυριούχος» πρώην παίκτης ριάλιτι ζούσε σε μία παλιά πολυκατοικία στην Ηλιούπολη ενώ είχε απλήρωτα και τα κοινόχρηστα. Στους αστυνομικούς είπε ότι δεν θέλει να ερευνήσουν κάποια από τα κινητά του. Οι αρχές αναζητούν τώρα αν υπάρχει κύκλωμα πίσω από τον 34χρονο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων