Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Η πολλά υποσχόμενη νέα υβριδική Jaquar XE

Οικολογική, οικονομική, ελεύθερη. Οι Βρετανοί έκαναν και πάλι το θαύμα τους.

Κάθε είδηση για την Jaguar είναι μία ευχάριστη είδηση. Μάλιστα όταν μαθαίνουμε πως θα προσφέρεται μ’ ένα νέο mild υβριδικό κινητήρα 2 λίτρων Ingenium diesel που αποδίδει 204 άλογα, τότε ένα χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας. Αυτό συμβαίνει πως ο νέος κινητήρας έχει 23 ίππους περισσότερους σε σχέση με τον κινητήρα που αντικαθιστά ενώ το μεγάλο πλεονέκτημα έρχεται από τη μέση κατανάλωση.

Εκείνη καταγράφεται στα 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα απόστασης με το νέο κινητήρα MHEV του μοντέλου της Jaguar να χρησιμοποιεί μια γεννήτρια εκκίνησης με ιμάντα που αποθηκεύει ενέργεια κατά το φρενάρισμα και την επιβράδυνση. Η Jaguar XE χρειάζεται μόλις 6.9 δευτερόλεπτα για να κάνει από στάση τα 100 χιλιόμετρα την ώρα και όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro είναι βελτιωμένο στην ανταπόκρισή του και έχει μια οθόνη αφής 10 ιντσών με stardard τα Apple CarPlay και Android Auto. Ο πίνακας οργάνων είναι αμιγώς ψηφιακός, έχει διαγώνιο 12.3 ιντσών και μπορεί να εμφανίζει ακόμα και τον χάρτη του συστήματος πλοήγησης.

Πηγή: Playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων