Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Η θρυλική ραδιοφωνική σειρά «Εδώ Λιλιπούπολη» στο Ηρώδειο

«Εδώ Λιλιπούπολη»

Η θρυλική ραδιοφωνική σειρά, που συνδέθηκε με την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (1976-1980) και μεγάλωσε ως σήμερα γενιές και γενιές, ξαναζωντανεύει στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στις 9 και 10 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε ξανά στον μαγικό κόσμο των αγαπημένων τραγουδιών, σε μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος, Νίκου Χριστοδούλου και στίχους της Μαριανίνας Κριεζή.

Δύο παραμυθένιες βραδιές γεμάτες όνειρα και αναμνήσεις υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Χριστοδούλου, που θα ζωντανέψουν μέσα από τις ερμηνείες της Σαβίνας Γιαννάτου, του Δώρου Δημοσθένους, της Λένιας Ζαφειροπούλου και του Τάση Χριστογιαννόπουλου.

Για πρώτη φορά, ορισμένα τραγούδια της «Λιλιπούπολης» θα αποδοθούν στη νοηματική γλώσσα από τη χορωδία Rosarte, σε διδασκαλία του κέντρου εκμάθησης Νοηματικής γλώσσας «Πολυχώρος Κιβωτός».

Στις δύο συναυλίες συμμετέχουν η Παιδική-νεανική χορωδία Rosarte, υπό την διεύθυνση της Ρόζη Μαστροσάββα και Ορχήστρα από 17 μέλη του μουσικού συνόλου Ventus Ensemble, σε διεύθυσνη Νίκου Χριστοδούλου.

9, 10/07, 21:00

Λιλιπούπολη εδώ, Τα τραγούδια

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων

spot_img