Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

«Καφέ της Χαράς»: Ποια αγαπημένη ηρωίδα της σειράς πεθαίνει

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές στα νέα επεισόδια καθηλώνουν το κοινό.

Η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψουν στα γυρίσματα οι συντελεστές του «Καφέ της Χαράς» έχει ξεκινήσει. Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν σταματούν να γράφουν τα επόμενα επεισόδια και οι εκπλήξεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πριν κάποιες εβδομάδες, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε σε συνέντευξή του ότι ένας από τους ήρωες θα πεθάνουν, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά στους φανατικούς της σειράς.

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’CLOCK» και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή είναι η Χάιδω.
kafe-tis-xaras-xaido

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων