Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Kαλοστημένη “ροζ” απάτη με έδρα το Κολωνάκι – «Φούσκωναν» λογαριασμούς τηλεφώνων

Έψαχναν για αχαλίνωτο σεξ με γυναίκες της διπλανής πόρτας που δεν έχουν ταμπού και ντροπές στο κρεβάτι και τελικά βρέθηκαν να είναι χρεωμένοι εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες ευρώ στο κινητό τους τηλέφωνο, καθώς είχαν πέσει θύματα απάτης.

Ο λόγος για την αποκάλυψη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για εταιρεία παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών, η οποία έστελνε φωτογραφίες γυναικών σε καυτές πόζες, συνοδευόμενες από μηνύματα του τύπου: “..είμαι γειτόνισσά σου και σε βλέπω καθημερινά ο άντρας μου θα λείπει καιρό από το σπίτι για δουλειές και θα ήθελα να περάσουμε βραδιές με αχαλίνωτο και χωρίς όρια σεξ. Περιμένω μήνυμα σου.”

Δεκάδες πολίτες έπεσαν θύματα αυτής της απάτης και τελικά όχι μόνο δεν είχαν βραδιές με αχαλίνωτο σεξ, αλλά βρέθηκαν να χρωστούν εκατοντάδες ευρώ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που είχαν σύνδεση, καθώς οι απατεώνες είχαν φροντίσει να φορτώσουν το λογαριασμό τους με διπλές και τριπλές χρεώσεις. Η απάτη αποκαλύφθηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από απανωτές καταγγελίες πολιτών που τους ήλθε ο “ουρανός στο κεφάλι”, όταν έπιασαν στα χέρια τους το λογαριασμό του κινητού τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η συγκεκριμένη εταιρεία που έχει έδρα το εξωτερικό και παράρτημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ηροδότου στο Κολωνάκι, είχε αγοράσει με νόμιμο τρόπο τηλεφωνικές γραμμές από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς βέβαια οι συγκεκριμένοι νόμιμοι πάροχοι να γνωρίζουν την δραστηριότητα της εταιρείας.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων