Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

“Κάντε σεξ με όσους περισσότερους άνδρες μπορείτε!”

Κοιμηθείτε με όσους περισσότερους άνδρες μπορείτε και μην ψάχνετε τον ”Κύριο Τέλειο” λέει μια όμορφη sex coach και πρώην μαία, η οποία έχει κοιμηθεί μέχρι τώρα με εκατό άνδρες.

Η Lauren Brim, είναι 31 ετών και μέσα από το νέο της βιβλίο «Οι νέοι κανόνες του σεξ» διαμηνύει στις γυναίκες να μην χάνουν τον χρόνο τους για να βρούνε τον Κύριο Τέλειο, αντ’ αυτού να δοκιμάζουν πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους. Η ίδια έχει αυτή την στιγμή ταυτόχρονη σχέση με οκτώ άνδρες.

Η νέα sex coach, γεννήθηκε σε μια μεσοαστική οικογένεια με έντονη θρησκευτική πίστη κάπου στο Orange County της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μετά από κάποιες αποτυχημένες σχέσεις, κατάλαβε οτί η προσπάθεια να βρει σύντροφο της τραυμάτιζε ψυχικά γιατί απογοητευόταν και έτσι αποφάσισε να αλλάξει ρότα.

Κοιμήθηκε με εκατό συντρόφους, άνδρες αλλά και γυναίκες κάποιοι μάλιστα και παλιές της σχέσεις, και τώρα δημοσιεύει ένα βιβλίο παροτρύνοντας τις γυναίκες να κοιμούνται με πολλούς, να μην έχουν υπερβολικές απαιτήσεις και να μην ψάχνουν τον Πρίγκηπα.

«Το σεξ σου δίνει ενέργεια, τα ραντεβουδάκια είναι κουραστικά» δήλωσε στην εφημερίδα The Telegraph. «Οι γυναίκες ψάχνουν από μικρές κάποιον να τις παντρευτεί γιατί έτσι απαιτεί η κοινωνία. Αλλά εγώ ως μαία, έβλεπα όλες αυτές τις γυναίκες να γεννάνε και κατάλαβα ότι όσες ήταν εντάξει με την σεξουαλικότητα τους, είχαν πιο εύκολες γέννες. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε φτιαχτεί για να αγαπάμε τη σεξουαλικότητα μας αλλά η κοινωνία μας καταπιέζει. Κοιτώντας τους γύρω μου έβλεπα πολύ έξυπνους, ενδιαφέροντες και όμορφους ανθρώπους που ήταν όλοι μόνοι. Εξιδανικεύουμε και περιμένουμε το τέλειο. Αποφάσισα να το σταματήσω αυτό και να κοιτάξω απλά αυτό που είχα μπροστά μου και πως θα το απολαύσω.

Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να περιμένουμε η αγάπη να έρθει από το σεξ – το σεξ μπορούμε να το απολαύσουμε και χωρίς ρομαντισμό και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης. Πρέπει να απελευθερώσουμε τις γυναίκες από τα πρέπει της κοινωνίας, ώστε να αποδεχτούν την σεξουαλική τους ορμή και επιθυμία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων