Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Η καραντίνα οδήγησε σε μια νέα εποχή της γυναικείας απόλαυσης

Όταν μιλάμε με τις φίλες μου για την ερωτική μας ζωή, συνηθίζω να χρησιμοποιώ μια ατάκα την οποία δεν θυμάμαι που την άκουσα πρώτη φορά, όμως την ασπάζομαι απόλυτα: «Aν οι δονητές έκαναν και αγκαλιές, τους άντρες θα τους είχαμε ξεγραμμένους». Στην περίοδο της καραντίνας μάλιστα, όπου πολλά ζευγάρια αναγκάστηκαν μείνουν για μέρες χωριστά, η αυτονομία της γυναικείας απόλαυσης έγινε ακόμα περισσότερο εμφανής.

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, υπάρχουν αρκετές γυναίκες εκεί έξω που βρίσκουν πολλούς καλούς λόγους να προτιμήσουν την αυτοϊκανοποίηση με ένα ερωτικό βοήθημα παρά να κάνουν σεξ με έναν άντρα. Πολλοί άντρες το γνωρίζουν αυτό ή το υποθέτουν με αποτέλεσμα σε μεγάλο ποσοστό να μην νιώθουν και τόσο βολικά όταν σκέφτονται πως ένα sex toy μπορεί να έχει καλύτερες επιδόσεις από εκείνους.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μια γυναίκα θα προτιμήσει ένα sex toy σε σχέση με έναν άντρα
Είχα συντρόφους που αντιμετώπιζαν κομπλεξικά τα ερωτικά παιχνίδια ή τα σύγκριναν τους ρεαλιστικούς δονητές με το πέος τους ενώ δεν ήθελαν να χρησιμοποιήσουμε κανένα τέτοιο βοήθημα όταν κάναμε σεξ. Μερικοί άλλοι το έπαιρναν πιο χαλαρά και τα έβαζαν στο παιχνίδι, έκαναν ανακωχή μαζί τους και μάλλον στο τέλος διαπίστωναν ότι δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν -αντιθέτως μας έκαναν καλό.

Υπάρχουν αρκετοί και σοβαροί λόγοι που μια γυναίκα θα προτιμήσει ένα sex toy σε σχέση με έναν άντρα και θα αρχίσω να τους αναφέρω με τυχαία σειρά. Αρχικά, έναν δονητή τον επιλέγει μια γυναίκα με τα δικά της κριτήρια: θα επιλέξει δηλαδή το το μήκος του, το πλάτος του και την κλίση του- για να μην αναφερθώ και στο χρώμα του που μπορεί να είναι το αγαπημένο της bubblegum pink. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με το πέος του συντρόφου της: αυτό το έχει επιλέξει η φύση πολλά χρόνια πριν από εκείνη και είναι μεγάλη τύχη να ταιριάζει η ανατομία του με εκείνη του δικού της κόλπου.

Ο δονητής είναι πάντα εκεί για εκείνη, ήσυχος και πιστός
Έναν δονητή οποιουδήποτε είδους μπορεί να τον διαχειριστεί όπως εκείνη θέλει και οι δυνατότητές του, επειδή ακριβώς μιλάμε για ένα τεχνολογικό προϊόν, είναι πολλές περισσότερες από εκείνες που προσφέρει η ανθρώπινη φύση: κανένα ανδρικό μόριο δεν περιστρέφεται ούτε παλινδρομεί, κάτι που κάνουν πολλοί δονητές και ερεθίζουν σημεία που μια γυναίκα δεν πίστευε καν ότι υπάρχουν στα γεννητικά της όργανα.

Ο δονητής είναι πάντα εκεί για εκείνη, ήσυχος και πιστός, κάθεται στο συρτάρι του και περιμένει πότε εκείνη θα έχει χρόνο και όρεξη να κάνουν σεξ μαζί. Δεν αντιμετωπίζει ποτέ προβλήματα στύσης ούτε πρόωρης εκσπερμάτωσης, αποκλείεται να της προκαλέσει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και σαφέστατα δεν θα της μεταφέρει κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα – ok τουλάχιστον εκτός αν τον μοιράζεται χωρίς να παίρνει προφυλάξεις με μια φίλη της.

Η γκάμα των ερωτικών βοηθημάτων για γυναίκες είναι πλέον τόσο μα τόσο μεγάλη που μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε κλειτοριδικά παιχνίδια, σε δονητές, σε κολπικές μπίλιες και ερωτικά αυγά καθώς και σε τρόμπες ή βεντούζες αιδοίου, πράγμα που σημαίνει ότι ανάμεσα σε όλα αυτά μπορεί να βρει ένα ή και περισσότερα προϊόντα τα οποία να της προσφέρουν ευχαρίστηση χωρίς να έχει την παραμικρή ανάγκη από έναν άντρα στο κρεβάτι της.

Η σεξουαλική ηδονή και ευχαρίστηση δεν συνδέεται πάντοτε με το συναίσθημα
Πολλοί θα σπεύσουν να αναρωτηθούν: με το συναίσθημα, τι γίνεται; Θα απαντήσω ότι πολλοί άνδρες αυτοϊκανοποιούνται ενώ είναι σε σχέση. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Η σεξουαλική ηδονή και ευχαρίστηση δεν συνδέεται πάντοτε με το συναίσθημα. Είναι μαγικό όταν συμβαίνει αλλά δυστυχώς δεν κάνουμε όλοι έρωτα κάθε φορά που αναζητάμε τον οργασμό. Κάποιοι κάνουμε απλά σεξ. Για να μην πω οι περισσότεροι.

Για εμένα η γυναικεία χειραφέτηση περνάει οπωσδήποτε από το δρόμο των ερωτικών παιχνιδιών καθώς και ο δρόμος προς την ισότητα, μέχρι τουλάχιστον όλοι οι άνδρες να μάθουν να ρωτούν τις γυναίκες τι θέλουν, να ακούν αυτά που τους λένε και να τα κάνουν. Επίσης να ενδιαφέρονται για το αν έφτασαν σε οργασμό και αν έμειναν ικανοποιημένες. Εύχομαι όλα αυτά να γίνουν σύντομα και να τελειώνουμε όλες το σεξ με το σύντροφό μας ανασαίνοντας γρήγορα με ένα πλατύ χαμόγελο. Μέχρι τότε, στο συρτάρι μας θα έχουμε την επιλογή να ζήσουμε το ίδιο συναρπαστικές στιγμές με το dildo μας.

Πηγή: playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων