Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Κινέζος έδωσε 3,7 εκ. δολάρια σε γραφείο συνοδών που του έταξε την… Μέγκαν Φοξ!

Eνα αυστραλιανό γραφείο συνοδών μηνύει Κινέζος επιχειρηματίας ο οποίος κατέβαλε κατόπιν συμφωνίας το ποσό των 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων για να περάσει μια νύχτα με σταρς του Χόλιγουντ.

Ο Yu Xu, όπως κατονομάζεται από την αυστραλιανή εφημερίδα Τhe Sunday Telegraph που επικαλείται δικαστικά έγγραφα, πλήρωσε το αστρονομικό ποσό για συνευρεθεί με την πασίγνωστη ηθοποιός, Μέγκαν Φοξ, το μοντέλο των Victoria Secret Κάντις Σουάνπολ και την Κινέζα ηθοποιό και μοντέλο Yang Ying.

Ο κ Yu ισχυρίζεται ότι η εταιρεία Royal Court Escorts που εδρεύει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας του υποσχέθηκε γυναικεία συνοδεία διεθνούς κύρους και παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών χωρίς να υπονοεί ότι οι τρεις κυρίες είναι συνοδοί πολυτελείας.

«Η συμφωνία ανέφερε ότι αν ο κ Xu κατέβαλε το ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων οι Φοξ, Σουάνπολ και Ying θα του παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες» αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ο Κινέζος επιχειρηματίας οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ένα μήνα μετά την υπογραφή του συμφωνητικού τα κορίτσια ήταν άφαντα.

Ο Xu διεκδικεί το ποσό που κατέλαβε και μηνύει την εταιρεία για παραβίαση της δεοντολογίας, παραπλάνηση, εξαπάτηση και αδικαιολόγητο πλουτισμό» αναφέρει η μήνυση.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων