Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Κιτ Χάριγκτον: «Έκλαψα όταν διάβασα το φινάλε του Game of Thrones»

Το τελευταίο επεισόδιο του «Game of Thrones» διάβασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Κιτ Χάρινγκτον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο BBC.

O τηλεοπτικός Τζον Σνόου,oπως είπε, διάβασε την περασμένη εβδομάδα το τέλος της σειράς και παραδέχθηκε ότι συγκινήθηκε και έκλαψε. Παρόλα αυτά, ο 30χρονος ηθοποιός αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες για την πλοκή και την εξέλιξη της, τόσο για τον ήρωα που ενσαρκώνει όσο και για τους λοιπούς πρωταγωνιστές. Απάντησε απλά πως συγκινείται, καθώς “μετά από 8 χρόνια, οι ηθοποιοί αφήνουν ο ένας μετά τον άλλο τη σειρά”.

“Έκλαψα στο τέλος. Πρέπει να θυμάται κανείς ότι ήταν 8 χρόνια από τη ζωή μας. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό, περισσότερο από εμάς. Θα είναι περίεργο να πω αντίο σε όλους και να γυρίσω τις τελευταίες σκηνές. Ήταν ένα σχολείο για εμάς”, ανέφερε συγκεκριμένα ο Harington, χωρίς να διευκρινίζει αν η συγκίνηση του οφείλεται κυρίως, στον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνεται ο πολυαναμενόμενος όγδοος κύκλος. Συμπλήρωσε δε, πως δεν μπορεί να δώσει πολλές συνεντεύξεις καθώς “δεν έχω πολλά νέα πράγματα να πω χωρίς να κάνω spoilers από εδώ και πέρα”.

Αστειευόμενος δε, είπε πως μετά το τέλος των γυρισμάτων θα μπορεί επιτέλους να κουρέψει το μαλλί του. “Έτσι δεν θα με αναγνωρίζει κανείς”, ανέφερε. “Επιτέλους θα σταματήσω να παίζω με σπαθιά και άλογα. Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω για πάντα”, κατέληξε ο ηθοποιός.

Διευκρινίζεται πως κατά πάσα πιθανότητα, ο τελευταίος κύκλος του GoT θα προβληθεί το 2019.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων