Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Λασίθι: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 46χρονου που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικων αθλητών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου, τα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες 46χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις ενώπιον ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΓΕΡΟΝΤΗ Ιωάννη του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο. Ο 46χρονος, όπως έχει καταγγελθεί από γονείς και αθλητές, είχε απέναντι στα παιδιά υποτιμητική συμπεριφορά, ενώ φέρεται να τα έβαζε να του κάνουν μασάζ, ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε πορνογραφικό περιεχόμενο στο κινητό του. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας από ανταγωνιστή. Δεν έπεισε, όμως ανακριτή και εισαγγελέα, που αποφάσισαν την προφυλάκισή του, μετά την απολογία του.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου τηλεφωνικά στους αριθμούς 28410-91410 και 28410-91413, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 20-07-2022. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων