Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Λιάνη: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πράκτορας των Αμερικανών

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι γυρνώντας από ένα σεμινάριο – μάλλον ηγεσίας – το οποίο παρακολούθησε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στην Αμερική, ήταν πλέον ένας άλλος άνθρωπος.

Και έγινε πολύ πιο συγκεκριμένη κατηγορώντας τον ότι από τότε βρισκόταν πλέον σε διατεταγμένη υπηρεσία. “Ένας άνθρωπος ο οποίος μπήκε σε μια διατεταγμένη υπηρεσία θα έλεγα, ένας άνθρωπος ο οποίος επέστρεψε εντολοδόχος των αμερικάνικων υπηρεσιών”, δήλωσε.

Στο βιβλίο της η Δήμητρα Λιάνη φαίνεται ότι ανάβει φωτιές, μιλώντας μάλιστα για την απίστευτη πικρία του Ανδρέα Παπανδρέου προς το τέλος της ζωής του για τον Γιώργο.

“Για έναν πατέρα είναι πάρα πολύ πικρό ο γιός σου να είναι, να συνειδητοποιείς πια και σε μια ευαίσθητη καμπή της υγείας σου ότι όχι μόνο σε αμφισβητεί αλλά περνάει στην αντίπερα όχθη”, τόνισε.

Πέραν πάντως από συνομωσίες, είναι ηλίου φαεινότερο πόσο φιλοαμερικανική ήταν πολιτική στάση του Γιώργου Παπανδρέου αλλά όχι και τόσο διαφορετική από τα ώριμα χρόνια του πατέρα του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων