Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Μέχρι τις 11 Μαΐου ο Ερμής στον Ταύρο, θα ευνοήσει κάποια ζώδια

Από σήμερα και μέχρι τις 11 Μαΐου , ο Ερμής στον Ταύρο θα βοηθήσει πολλά ζώδια να… βάλουν τάξη στη ζωή τους και να αποκτήσουν ξανά μια αρμονία στην καθημερινότητά τους.

Είμαι ο Ερμής στον Ταύρο, γράφει το astrokoukous.oroskopos.gr και πως από τις 27 Απριλίου ως τις 11 Μαΐου θα σε βοηθήσω να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου προκειμένου να φέρεις και πάλι την αρμονία στην καθημερινότητά σου. Ας μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό – όσο ήταν ο Ερμής στον Κριό – σκέψεις και επικοινωνίες είχαν την ταχύτητα φωτός, δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι καβγάδες, οι εγωιστικές τάσεις, η αυθάδεια , υπήρξαν όμως οι λόγοι και οι αιτίες για να υπάρξουν ρήξεις, καταλυτικές αποφάσεις αλλά και αρνητικές σκέψεις που προξένησαν ένταση.

Τώρα λοιπόν είναι η στιγμή να μπουν τα πράγματα στην θέση τους, να χαλαρώσουμε τους τόνους, να δούμε κάποιες καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό, να σκεφτούμε και να συγκροτήσουμε αισθηματικά και οικονομικά, με υπομονή αλλά και μεθοδικότητα… Οι ευκαιρίες για “επαφή” με τη φύση και μετακινήσεις στην εξοχή θα χαρίσουν ενέργεια και πνευματική εγρήγορση.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσω με τον Κρόνο στις 28/4, θα προκαλέσει εμπόδια στην εύρυθμη εξέλιξη των επικοινωνιών. Δυσάρεστες ειδήσεις θα κάνουν αίσθηση, ενώ το αίσθημα του περιορισμού και του εγκλωβισμού θα είναι η βασική αιτία να δημιουργηθούν αρνητικές σκέψεις. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσετε αυτή την ημέρα ότι βρίσκεστε σε ένα στάδιο που πρέπει να πειθαρήσετε πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας, που είναι φανερό ότι σας δυσκολεύουν.

Η σύνοδος που θα σχηματίσω με τον Ουρανό στις 1/5 θα προκαλέσει ένα επικοινωνιακό σοκ. Ζητούμενο εδώ είναι να σε κάνω να αλλάξεις τρόπο θεώρησης των καταστάσεων και να επιδιώξεις την αλλαγή ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος του πρώτου δεκαημέρου (κοντά στην 6η μοίρα). Αυτή την ημέρα δεν θα λείψουν οι ξαφνικοί , αντιδραστικοί και επαναστατικοί καβγάδες, η ανατροπή σε σχέδια / αποφάσεις, προσοχή χρειάζεται να δείξεις σε μετακινήσεις και στο μεταφορικό μέσο. Από την άλλη πλευρά θα υπάρξουν και ξαφνικές γνωριμίες, απρόσμενες προτάσεις ενώ κάποιοι θα σταθούν και τυχεροί μέσα σε όλη αυτό τον επικοινωνιακό αιφνιδιασμό. Ποιοι είναι αυτοί; Οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι καθώς και οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

Το εξάγωνο που θα σχηματίσω με τον Ποσειδώνα στις 7/5 θα χαρίσει σε όλους σας την έμπνευση, την δημιουργικότητα, τον ιδεαλισμό την διάθεση να εκφράσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, ενώ θα αναζωπυρωθεί η πίστη σας αλλά και η φαντασία. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα βρεθούν στα «φόρτε» τους ενώ οι τρυφερές συναισθηματικές εκδηλώσεις θα τονώσουν το ηθικό .. Τυχεροί θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Με το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 9/5 η δύναμη του νου μπορεί πραγματικά να συμβάλει στην εξέλιξη, στην πρόοδο, στην άνοδο και στην επίτευξη. Η διεισδυτικότητα της σκέψης, η καλή μνήμη και οι πρακτικές ικανότητες θα βοηθήσουν στην υπερνίκηση εμποδίων. Αυτή την ημέρα οι τυχεροί θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 10/5 το τρίγωνο που θα σχηματίσω με τον Δία από τον Αιγόκερω, θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, προόδου και εξέλιξης. Συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες, σημαντικές προτάσεις, ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, θα στεφθούν με επιτυχία και θα προσφέρουν μία νέα προοπτική. Συνάμα η θετική σκέψη θα συμβάλει στην υπερνίκηση των εμποδίων. Η εύνοια των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και των ζωδίων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου συνεχίζεται, ενώ ευνοημένοι από τις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες θα βρεθούν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τέλος στις 11/5 θα σχηματίσω τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (28η μοίρα) όπου λίγο πριν εισέλθω στο ζώδιο που είμαι κυβερνήτης (δηλαδή στους Διδύμους) θα δημιουργηθούν οι αιτίες για καβγαδάκια, εντάσεις, αντιπαραθέσεις ενώ το αχαλίνωτο πείσμα και η επιμονή θα γίνει η αιτία για να προκληθούν εκνευρισμοί. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή στις προσωπικές σας επαφές, ενώ είναι σημαντικό να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή και στις μετακινήσεις σας.

Οι τάσεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα οικονομικά σου και θα διαχειριστείς με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου, γεγονός που θα σου προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά. Θα βρεις τους τρόπους να διαχειριστείς πιο σταθερά τα επαγγελματικά σου! Είναι μία εποχή που ανασυγκροτείς κάποιες αξίες και αυτό θα σου προσφέρει δύναμη!

Ταύρος: Θα σου χαρίσω πνευματική εγρήγορση, εκφραστικότητα, την ικανότητα να πάρεις αποφάσεις αλλά και να βγεις από το καβούκι σου, γνωρίζοντας ανθρώπους αλλά επικοινωνώντας και με έναν τρόπο πιο εποικοδομητικό. Θα θελήσεις να ταξιδέψεις, να ακολουθήσεις τακτικές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιθυμίες σου ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δίδυμος: Θα σε βοηθήσω να διεισδύσεις λίγο παραπάνω στις πολύ κρυφές, μυστικές, ασυνείδητες σκέψεις σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποιες καταστάσεις . Μπορεί να νιώσεις ότι κλείνεσαι λίγο παραπάνω στον εαυτό σου, στην πραγματικότητα όμως σου δίνω την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς για να περάσω στην συνέχεια στο δικό σου ζώδιο. Αυτό το διάστημα μπορείς να συλλέξεις στοιχεία, να καθορίσεις μετέπειτα βήματα, να βάλεις σε σειρά τα επαγγελματικά …

Καρκίνος: Ντύσου, Στολίσου για να σε βγάλω βόλτα … Θα γνωρίσεις κόσμο, θα δεις φίλους, θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις αλλά και θα περάσεις ωραίες στιγμές με ανθρώπους που ξέρεις ότι σε κάνουν να νιώθεις καλά. Θα πάρεις αποφάσεις για θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα έχεις την ευκαιρία αισθηματικών επικοινωνιών αλλά γνωριμιών και ναι μπορώ να πω ότι θα βρεις τον τρόπο για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες σου.

Λέων: Θα το ρίξεις στη δουλειά αλλά θα σου αρέσει, γιατί θα θέσεις στόχους, θα είσαι σε επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν για το μέλλον και την προοπτική της καριέρας σου! Θα γίνουν νέα ξεκινήματα στον τομέα των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα την εργασία σου, το κοινωνικό σου προφίλ και ναι μπορείς να βρεις και συμμάχους. Ξέχωρα από αυτό, σε βλέπω ότι δεν καταθέτεις τα όπλα αλλά επιμένεις με πείσμα, επιμονή αλλά και με δόσεις υπερβολής κάποιες στιγμές να πετύχεις αυτό που θέλεις εδώ και τώρα… Δεν θα τα πας άσχημα όμως.

Παρθένος: Ετοίμασε βαλίτσα ή τουλάχιστον άρχισε να σερφάρεις στο διαδίκτυο αναζητώντας και προνοώντας από τώρα για τα ταξιδάκια του καλοκαιριού αλλά και για τους προορισμούς που θέλεις να επισκεφτείς. Θα σου δώσω την ευκαιρία να συγκροτήσεις συμφωνίες, σχέδια, νομικά έγγραφα… Θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, ή με άτομα του εξωτερικού. Θα μπορέσεις να αφομοιώσεις περισσότερη γνώση και ναι τις ημέρες αυτές θα σε προβληματίσω δημιουργικά προκειμένου να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις με ένα τρόπο διαφορετικό!

Ζυγός: Θα σε βοηθήσω να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου, τις υποχρεώσεις σου, τα δάνεια, τις κάρτες και όλες αυτές τις εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί! Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις και να βρεις λύσεις στις καταστάσεις που σε έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα συναισθηματικά! Το μυαλό σου θα είναι αρκετά πιο επικεντρωμένο, διεισδυτικό αλλά και απόλυτο, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να εκφράζεσαι πιο επίμονα και επιβλητικά.

Σκορπιός: Θα έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στη ζωή σου, τους συνεργάτες σου , αλλά και το σύντροφό σου! Θα υπάρξει ένα πνεύμα αλληλοκατανόησης και οι επικοινωνίες θα μπορούν να φέρουν ένα πιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα! Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών, οι οποίες θα μπορούν να είναι σταθερές στο χρόνο!

Τοξότης: Δεν νομίζεις πως έφτασε η ώρα να βάλουμε σε μία τάξη την καθημερινότητά σου;;; Θα σε βάλω σε πρόγραμμα, θα σε κάνω να σκεφτείς και να συγκροτήσεις την εργασία σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, να επικοινωνήσεις για θέματα που αφορούν τις εργασιακές σου δραστηριότητες. Θα μπορέσεις επίσης να σκεφτείς και να αποφασίσεις σταθερά για θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση (μήπως να ξεκινούσαμε την δίαιτα που λέγαμε), ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις την απόφαση να κόψεις και κακές συνήθειες (πολύ καπνίζεις βρε παιδάκι μου, ώρα να το περιορίσεις).

Αιγόκερως: Θα σου δώσω επιτέλους την ευκαιρία να εκφραστείς, να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις με νέο κόσμο, να ανοιχτείς περισσότερο στα ερωτικά σου και να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να κάνεις ένα ρομαντικό ταξίδι. Θα σου δώσω τις ευκαιρίες να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, να ασχοληθείς με την τέχνη, αν είσαι γονιός θα μπορέσεις να έχεις και όμορφες συζητήσεις / επικοινωνίες / χαρές από τα παιδιά σου! Επιπλέον, θα έχεις την έμπνευση, το μεράκι, την ιδέα για να ασχοληθείς με όλα αυτά τα δημιουργικά σου σχέδια !

Υδροχόος: Δεν σου αρέσω ιδιαίτερα από αυτή την θέση, γιατί στρέφω το μυαλό σου στις πιο πρακτικές υποθέσεις της ζωής σου και σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την δουλειά. Ναι , σε αυτούς τους τομείς θα θελήσω να σε βάλω σε τάξη και πρόγραμμα, προκειμένου να σκεφτείς και να συγκροτήσεις όλα αυτά που πρέπει να κάνεις. Θα βελτιώσω όμως το επικοινωνιακό κλίμα με τους συγγενείς σου, αλλά και με τους συνεργάτες σου, θα σου δώσω τις ευκαιρίες να κινηθείς επαγγελματικά, αλλά και να συγκροτηθείς προκειμένου να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να αποκτήσεις περισσότερη αρμονία.

Ιχθύς: Σου δίνω φίλε μου Ιχθύ την δυνατότητα να εκφραστείς, να εξωτερικεύσεις όλες αυτές τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου, ενώ θα σου χαρίσω ιδέες και εμπνεύσεις! Θα μοιραστείς ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους, θα γνωρίσεις νέο κόσμο και φέρω στο προσκήνιο συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνίες … Ο κοινωνικός σου κύκλος θα επεκταθεί, ωστόσο θα αποκτήσεις και περισσότερους συμμάχους. Θα έχεις αρκετές μετακινήσεις, ενώ οι σχέσεις σου με τα αδέρφια θα βελτιωθούν!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων