Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Μεγάλες προσφορές από την Protergia, τον αξιόπιστο πάροχο ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων

Την ώρα που εντείνεται ο ανταγωνισμός για την αύξηση των μεριδίων στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος από τους ιδιώτες παρόχους η Protergia καταθέτει στους καταναλωτές μια πρόταση ακαταμάχητη.

Κι αυτό φυσικά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Protergia –ο τομέας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS- αποτελεί σήμερα τον πλέον αξιόπιστο και υπεύθυνο πάροχο ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, ενώ μέσω των ανταγωνιστικών τιμών, του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και των σύγχρονων υπηρεσιών που προσφέρει, δείχνει το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας.

Σύμφωνα με την προσφορά, όποιος εγγραφεί ως συνδρομητής στην Protergia έως τις 30/6/2018, κερδίζει: 30% έκπτωση στις χρεώσεις ημέρας και 15% έκπτωση στις χρεώσεις νύχτας με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το Protergia.gr ή να καλέσετε στο 18311.

HTML tutorial

Η MYTILINEOS, στη μακρόχρονη ιστορία της, έχει θέσει ως κύρια αρχή της πολυσχιδούς δραστηριότητάς της, την επιχειρηματική υπεροχή και την αέναη ανάπτυξη της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, η εδραίωση της MYTILINEOS στην αγορά της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου είναι μια πραγματικότητα.

Μέσα από τον Τομέα Ηλεκτρισμού & Φυσικού Αερίου που η MYTILINEOS δραστηριοποιείται υπό την επωνυμία Protergia, συγκεντρώνεται η διαχείριση όλων των πάγιων και ενεργειακών δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Σήμερα η Εταιρεία τοποθετείται μεταξύ των ηγετών της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας και αποτελεί τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 13,5% του ενεργού και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η PROTERGIA διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση.

Η Protergia δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας με στόχο να προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, υπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

Με τη σφραγίδα της MYTILINEOS, του μεγαλύτερου καταναλωτή φυσικού αερίου στη χώρα, η Protergia αναπτύσσεται και στην απευθείας προμήθεια/εισαγωγή, διαχείριση και εμπορία φυσικού αερίου.

Έχοντας οδηγήσει με μεθοδικότητα και συνέπεια προς την ουσιαστική απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου στην Ελλάδα, η MYTILINEOS διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, εμπειρία και ευελιξία για τη δημιουργία μίας πραγματικά ανταγωνιστικής αγοράς με πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές.

Ήταν η πρώτη εταιρεία (μέσω της M&M Gas, θυγατρική της MYTILINEOS και της MOTOR OIL) που το 2010 έθεσε για μία νέα απελευθερωμένη αγορά, πραγματοποιώντας την πρώτη εισαγωγή φορτίου LNG, ενώ το 2014 έκανε πραγματικότητα την πρώτη συμφωνία με την οποία βιομηχανικός καταναλωτής προμηθεύτηκε φυσικό αέριο από ανεξάρτητο προμηθευτή. Το 2016 προχώρησε σε σύμβαση αγοράς φυσικού αερίου με σημείο εισαγωγής το Σιδηρόκαστρο με μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία, ανοίγοντας ουσιαστικά την αγορά και στο κομμάτι των αγωγών.

Σήμερα, η MYTILINEOS συνεχίζει να προχωρεί με πρωτοβουλίες που σηματοδοτούν την εξέλιξη της αγοράς φυσικού αερίου για την Ελλάδα, με άξονα τη δυνατότητα πρόσβασης σε ανταγωνιστικό φυσικό αέριο, με πολλαπλά οφέλη για την εγχώρια αγορά, αλλά και τους μικρούς και μεγάλους καταναλωτές.

Συνδυαστικά, μέσω της συνεχούς πορείας των καινοτόμων επενδύσεων και των πρωτοπόρων στρατηγικών κινήσεων της MYTILINEOS στις αγορές ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, η Protergia αποτελεί σήμερα τον πλέον αξιόπιστο και υπεύθυνο πάροχο ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων