Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Μήνυμα Για Τη Βία Κατά Των Γυναικών Στη Γέφυρα

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξέλειψης της Βίας κατά των Γυναικών προβλήθηκε στη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου την Tετάρτη 25/11.

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ενεργοποίησε συμβολικά εκτάκτως τον διακοσμητικό φωτισμό της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», ενώ σχετικό μήνυμα προβλήθηκε από τον ηλεκτρονικό πίνακα του σταθμού διοδίων.

Η υποστήριξη των δικαιωμάτων της γυναίκας, όπως και η σταθερή αναβάθμιση και προάσπιση της θέσης της στην κοινωνία, αποτελεί διακηρυγμένη θέση της παραχωρησιούχου στο πλαίσιο του εταιρικού της ακτιβισμού, ενώ οι σχετικές δράσεις που θα εξελιχθούν μετά την παρέλευση της πανδημίας, αποτελούν ήδη αντικείμενο επεξεργασίας από ομάδα εργασίας εθελοντριών της Δυτικής Ελλάδας.

Σε συνάντηση συντονισμού που έλαβε χώρα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και των υπευθύνων της δράσης, κυριών Ιωάννας Ροτζιώκου (Αστυνόμου Β’) Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. και Σοφίας Κυριάκου (Υπαστυνόμου Α’) Εκπροσώπου του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης κ. Γιάννης Φρέρης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων