Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Μπιλ Γκέιτς: Στα μέσα του 2022 θα έχουμε μία φυσιολογική ζωή

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία, όπως τόνισε, θα απειλεί την καθημερινότητά μας μέχρι και τα μέσα του 2022.

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, η χώρα του, οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει «πολλούς επιπλέον θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού, αν δεν ακολουθηθούν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσής του».

Όπως υπογράμμισε ο δισεκατομμυριούχος, «τα μπαρ και τα εστιατόρια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά», αφού «δυστυχώς αυτό είναι απαραίτητο». Όπως πρόσθεσε, «πρέπει να γίνουν αντισταθμίσεις καθώς στους επόμενους τέσσερις έως έξι μήνες καλούμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας».

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, μέχρι το καλοκαίρι του 2021 η ζωή θα έχει επιστρέψει «πολύ πιο κοντά στο φυσιολογικό από ό,τι είναι τώρα, αλλά ακόμα και μέχρι τις αρχές του 2022, ο κίνδυνος μιας νέας έξαρσης παραμένει».

«Για περίπου εννέα μήνες, οι μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις θα εξακολουθούν να είναι περιορισμένες. Αλλά μπορούμε να δούμε από τώρα ότι κάπου μεταξύ δώδεκα έως δεκαοκτώ μήνες από τώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουμε σε φυσιολογικά επίπεδα», κατέληξε.

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων