Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Να φύγω; Πριτς!

Μια από τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με τον τρόπο που επικοινωνούνται διάφορα ζητήματα. Κι ενώ πρόκειται για αντίστοιχες περιπτώσεις, παρουσιάζονται έτσι ώστε να φαίνεται τελικά πως ο Ολυμπιακός είναι ένα απολύτως οργανωμένο μαγαζί, ενώ ο ΠΑΟ ακριβώς το αντίθετο.

Τρανταχτό παράδειγμα οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις τους από το εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός έφερε τον Κολομβιανό Πίνο και ο ΠΑΟ τον Ιάπωνα Καζιγιάμα. Αμφότεροι αδυνατούν προς το παρόν να ανακοινώσουν αυτές τις προσθήκες, διότι στα ρόστερ τους δεν υπάρχουν κενές θέσεις για αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.

Κι ενώ στον Παναθηναϊκό υπήρξε μπαράζ ειρωνικών σχολίων ότι «έφεραν παίκτη χωρίς να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν καθώς δεν φρόντισαν εγκαίρως να απαλλαγούν από κάποιο άλλο συμβόλαιο μη κοινοτικού», στον Ολυμπιακό μόλις σήμερα παρουσιάζονται δειλά δειλά κάποιες ανησυχίες ότι «ο Πίνο δεν θα προλάβει να μπει αμέσως στην ομάδα επειδή δεν έχει φύγει ακόμη ο Ντιόγκο». Ίδια περίπτωση, διαφορετική αντιμετώπιση…

Παρεμπιπτόντως, ο Ντιόγκο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σπάει το συμβόλαιό του χωρίς να πληρωθεί για το υπόλοιπο της σεζόν (πάνω από μισό εκατομμύριο) ενώ όλες οι προσπάθειες του Ολυμπιακού να βρεθεί ομάδα για να τον φορτωθεί απέβησαν άκαρπες. Ο Βραζιλιάνος-που έχει αποδειχτεί η μεγαλύτερη μεταγραφική «πατάτα» όλων των εποχών με δέκα εκ. ευρώ αγορά και ελάχιστη προσφορά-έχει «ξεφύγει» εντελώς από τότε που ο Ζαρντίμ τον έθεσε εκτός ομάδας στις προπονήσεις. Ξυρίζει το κεφάλι του, ασχολείται όλη μέρα με τις σελίδες του στο Ίντερνετ, ενώ έχει και μια…σιχαμερή συνήθεια που έχει εκνευρίσει αφόρητα τους συμπαίκτες του στο Ρέντη!

Προηγούμενο άρθροFreedom or death!
Επόμενο άρθροΤι θα γίνει με τις άδειες των ΑΠΕ;

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων