Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέα έρευνα αποκαλύπτει από τι εξαρτάται το πόσο καλά θα πάει η μέρα σου

Και φυσικά δεν μιλάμε για ένα καλό, θρεπτικό, χορταστικό breakfast αλλά για ένα καλό, χορταστικό σεξ! Γιατί να το απολαμβάνεις με το που ανοίγεις τα μάτια το πρωί;

Μπορεί το βράδυ όλα να φαίνονται πιο ειδυλλιακά, το μισοσκόταδο, τα κεράκια, η απαλή μουσική να σε εμπνέουν αλλά οι ειδικοί διαφωνούν.

Η επιστήμη υποστηρίζει ότι το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο για να απολαμβάνει το σεξ το πρωί. Νομίζεις πως δεν μπορείς να λειτουργήσεις εάν δεν πιεις πρώτα μια γουλιά καφέ και ρίξεις λίγο νερό στο πρόσωπο; Κι όμως!
Πρέπει να γνωρίζεις ότι με το που ανοίγεις τα ματάκια σου, τα επίπεδα της ενέργειας και της τεστοστερόνης βρίσκονται στα πιο ανεβασμένα τους επίπεδα.

Και δεν είναι μόνο αυτό που θα σε κάνει να μη βγεις από το κρεβάτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ακόμα και η ορμόνη της αγάπης, η ωκυτοκίνη, είναι και αυτή σε υψηλά επίπεδα. Αυτή η ορμόνη σε ωθεί σε αγκαλίτσες, φιλιά και ερωτικές περιπτύξεις με τον αγαπημένο σου ενώ ρέει στο αίμα σου για όλη την υπόλοιπη μέρα και όχι μόνο τη στιγμή που κάνεις σεξ.

Καλός λοιπόν και χρήσιμος ο καφές αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο τονωτικό και ευεργετικό για τον οργανισμό σου από το πρωινό για δύο που… σερβίρεται στο κρεβάτι!

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων