Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Νέα προκλητική διαφήμιση των Σκοπιανών!

Με αυτοκόλλητα στα οποία αναγράφεται «Invest in Macedonia», δηλαδή επενδύστε στη Μακεδονία, σε φορτηγά και λεωφορεία που εκτελούν διεθνείς μεταφορές προσπαθούν να διαφημίσουν οι Σκοπιανοί τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η χώρα τους.

Ωστόσο, δεν θα ισχύει το ίδιο και για τα οχήματα που έχουν προορισμό την Ελλάδα, καθώς θα φέρουν διαφορετικό αυτοκόλλητο, από το οποίο θα αφαιρείται η λέξη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, στα φορτηγά και τα λεωφορεία που θα έρχονται στην χώρα μας θα αναγράφεται: «Νο1 προορισμός για την επιχειρηματική δραστηριότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», ενώ το
μοναδικό αναγνωρίσιμο σύμβολο ότι πρόκειται για την καμπάνια της ΠΓΔΜ θα είναι η σημαία της χώρας, η οποία θα πλαισιώνει το αυτοκόλλητο.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, τα οποία μετέδωσαν σήμερα την είδηση, αυτό ήταν ένα από τα αιτήματα των μεταφορέων της ΠΓΔΜ προς το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της χώρας για να δεχθούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία προσέλκυσης ξένων επενδύσεων.

Η Μπιλιάνα Μουράτοφσκα, από την Ένωση μεταφορέων της ΠΓΔΜ «MakamTrans», ανέφερε ότι όλοι οι μεταφορείς που εκτελούν διεθνή οδική δραστηριότητα στην Ελλάδα ή στη Βουλγαρία, το Κόσοβο, την Αλβανία, δηλαδή όπου θεωρούν πως ενδεχομένως θα έχουν προβλήματα θα μπορούν να επιλέξουν το αυτοκόλλητο όπου δεν αναγράφεται «Invest in Macedonia».

Η ίδια σημείωσε ότι μεγάλος αριθμός μεταφορέων διέρχονται από την Ελλάδα, όταν ταξιδεύουν για την Τουρκία ή την Ιταλία, εξηγώντας πως οι οδηγοί αυτοί μέχρι τώρα αντιμετώπιζαν προβλήματα στην χώρα μας, εφόσον στο όχημα υπήρχε αυτοκόλλητο σήμα «MK».

«Για αυτό τον λόγο έχουν προταθεί δύο ειδών αυτοκόλλητα ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα σε αυτόν τον προορισμό», είπε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων